U BEOGRADU JE NEMOGUĆE DOBITI TAKSI! Velike gužve u GLAVNOM GRADU zbog MAGLE! Saobraćaj jedva funkcioniše
Ilustracija, Foto: Pritnscreen

Gužve!

U BEOGRADU JE NEMOGUĆE DOBITI TAKSI! Velike gužve u GLAVNOM GRADU zbog MAGLE! Saobraćaj jedva funkcioniše

Ovog maglovitog četvrtka u Beogradu zabeležene su velike gužve na autoputu u oba pravca, mostovima, kao i u kompletnom centru grada, javljaju beogradski taksisti!

Objavljeno:

Ovog maglovitog četvrtka u Beogradu zabeležene su velike gužve na autoputu u oba pravca, mostovima, kao i u kompletnom centru grada, javljaju beogradski taksisti.

- Manji udes desio se na autoputu, u smeru ka Geneks kuli i aerodromu, što je dodatno usporilo saobraćaj u ovom delu grada. Velika gužva je i u Balkanskoj i Ulici admirala Geprata - javljaju beogradski taksisti.

Najveće gužve su kao i obično, u samom centru grada i na mostovima - Pančevačkom, Brankovom i na Gazeli.

- Danima su već velike gužve širom grada zbog magle. Jednostavno, ljudi su pažljivi i voze znatno sporije nego inače, dešava se čak i da idu sa sva četiri upaljena migavca kako bi bili što vidljiviji - objasnila nam je sugrađanka Tamara V.

Mnogi sugrađani se žale da je dobiti slobodan taksi skoro nemoguće.

- Jedan deo građana koji inače idu kolima, odlučio je da ne rizikuje i vozi po magli. Na drugoj strani našim vozačima je sada potrebno znatno više vremena da stignu sa jednog na drugo mesto jer svi voze mnogo sporije - objašnjavaju taksisti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.