OGROMNE GUŽVE U BEOGRADU, ZATVORENE ULICE: Taksi teško dobiti, autobusi idu OKOLO
Foto: Printscreen

gužva

OGROMNE GUŽVE U BEOGRADU, ZATVORENE ULICE: Taksi teško dobiti, autobusi idu OKOLO

Kako dodaju taksisti, zasad ima dovoljno slobodnih vozila

Objavljeno:

Trg Nikole Pašića i prostor oko Doma Narodne skupštine zatvoreni su za saobraćaj tačno u 18 sati, zbog prednovogodišnje žurke koja će trajati od 20.00 do dva sata iza ponoći, a sve to je izazvalo kolaps u okolnim ulicama, praktično u užem centru grada, javljaju beogradski taksisti.

- Velike su gužve u okolini Trga Nikole Pašića u ovom trenutku. Kolege javljaju da je u svim okolnim ulicama velika frekvencija vozila - rekli su za "Blic" iz Žutog taksija.

Najveći zastoji su na Brankovom mostu do Terazijskog tunela, zatim u Nušićevoj ulici, Svetogorskoj, na Terazijama, ali i u Bulevaru kralja Aleksandra i u Resavskoj ulici. Dakle, praktično u prstenu koji okružuje zatvoreni deo grada i gde vozači pokušavaju da se dokopaju alternativnih lokacija.

Prema rečima reportera "Blica" još uvek nisu zatvoreni delovi Ulice kneza Miloša i Takovske, tako da to donekle rasterećuje saobraćaj. Međutim, ukoliko već večeras i ovaj potez bude blokiran to bi moglo da dovede do stvaranja još većih gužvi.

Kako dodaju taksisti, zasad ima dovoljno slobodnih vozila, ali zatvorene ulice u centru grada izazivaju druge probleme.

-Zbog zatvorenih ulica, taksi vozila imaju poteškoća da stignu do stranaka i to je razlog što se vozila ipak malo duže čekaju - dodaju iz ove taksi službe.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.