AUTOBUSI KASNE, KOLONE MILE: Beograd je u potpunom kolapsu, ovim trasama nemojte ići!
Foto: Printscreen / Naxi kamere

opet isto

AUTOBUSI KASNE, KOLONE MILE: Beograd je u potpunom kolapsu, ovim trasama nemojte ići!

Ovog poslepodneva gotovo da nema dela grada koji nije u zastoju

Objavljeno:

"Kiša koja pada tokom celog dana izazvala je izuzetno velike gužve u celom gradu ovog poslepodneva - rekli su iz Žutog taksija.

Ovog poslepodneva gotovo da nema dela grada koji nije u zastoju. Gužve su u centru grada, na mostovima, kao i na autoputu.

- Velike gužve su u Makedonskoj ulici, Francuskoj, Dečanskoj kao i u Ulici cara Dušana. Takođe, na Brankovom mostu su kolone vozila u oba pravca, ali i na Gazeli i autoputu. Pančevac u smeru ka Bogosloviji je isto u kolapsu - rekli su iz ove taksi službe.

Velika frekvencija vozila nije zaobišla ni Takovsku ulicu, kao ni Bulevar despota Stefana ka Terazijskom tunelu, dodali su taksisti.

Da su gužve zaista u celom gradu, potvrđuje i JP "Putevi Srbije".

"Obilaznica oko Beograda, od isključenja za Surčin, u smeru ka Ostružnici, saobraćaj se odvija usporeno" - objavilo je ovo preduzeće na svom Tviter nalogu.

- Već 45 minuta sam u autobusu na Avalskom putu, pokušavam da se probijem do Banjice. Bukvalno sve mili - javlja naš sugrađanin iz Belog potoka.

Kako javljaju reporteri, evidentno je da se javni gradski prevoz odvija veoma otežano, te da posebno kasne autobusi. Na drugoj strani, slobodan taksi je ovog popodneva skoro nemoguće dobiti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.