OVAKO IZGLEDA AUTO POLUPAN PAJSEROM U BORČI: Svi traže muškarca u CRNOJ JAKNI (FOTO)
Izlupani automobili, Foto: Printscreen/Facebook

Polupao automobile!

OVAKO IZGLEDA AUTO POLUPAN PAJSEROM U BORČI: Svi traže muškarca u CRNOJ JAKNI (FOTO)

Policijskoj upravi za Beograd prijavljeno je da je za sada nepoznati muškarac polupao stakla na dva automobila

Objavljeno:

Policijskoj upravi za Beograd prijavljeno je da je za sada nepoznati muškarac polupao stakla na dva automobila koja su bila parkirana u Ulici Ivana Milutinovića u beogradskom naselju Borča.

To se dogodilo sinoć, oko 23.45, navodi MUP u saopštenju. Policijski službenici intenzivno rade na pronalasku izvršioca i rasvetljavanju ovog dela.

U međuvremenu, na Fejsbuk grupi Borča Beograd, jedna članica navela je da je viđen muškarac u četrdesetim godinama sa pajserom u ruci, koji se nije previše obazirao na brojne prolaznike.

foto: Printscreen/Facebook

- Treba nam mala pomoć oko pronalaženja jednog 'bolesnika' koji je sinoć polupao šoferke nekoliko automobila u našoj ulici. Dakle, to je bilo u Ulici Ivana Milutinovića, ljudi su prolazili, ali se on nije previše obazirao. Svedok ga je opisao kao tipa od oko 40-ak godina, zapušten, u velikoj crnoj jakni sa pajserom u ruci - piše u objavi sa fotografijama razlupanih automobila.

Prema njenim rečima, čovek je pobegao u Ulicu 7. jula, a zatim u Ličku, što bi verovatno značilo da je "tu negde iz kraja".

- Molim druge ljude koji su sinoć tu prolazili ili znaju o kome se radi, da jave nama ili policiji kako bi ga dalje procesuirali, jer je gospodin sinoć izbio novogodišnji paketić mom detetu, a i drugoj komšijskoj deci iz ruku. Morate priznati da šteta nije mala - dodaje se u objavi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.