BAHATO PARKIRANJE UZIMA SVE VIŠE MAHA: Pogledajte kako je ovaj vozač napravio opštu pometnju! (VIDEO)
Na video snimku objavljenom na društvenoj mreži Tviter vidi se kamion "Gradske čistoće" koji pokušava da prođe ulicom u Bloku 22, Foto: TWITTER / SCREENSHOT

strašno

BAHATO PARKIRANJE UZIMA SVE VIŠE MAHA: Pogledajte kako je ovaj vozač napravio opštu pometnju! (VIDEO)

Radnici "Čistoće" svakodnevno rade težak i naporan posao kako bi Beograd ostao čist

Objavljeno:

Bahato parkiranje i ostavljanje automobila gde god vam padne na pamet, svakodnevnica je u srpskoj prestonici. Novi video snimak koji kruži društvenim mrežama pokazuje kako to parkiranje može da uspori i radnike JKP "Gradska čistoća".

Radnici "Čistoće" svakodnevno rade težak i naporan posao kako bi Beograd ostao čist. Međutim, veoma često to nije jedina teškoća, pa tako, umesto da normalno prolaze ulicama, često se dešava da su zaglavljeni zbog nekog nesavesnog vozača.

Na video snimku objavljenom na društvenoj mreži Tviter vidi se kamion "Gradske čistoće" koji pokušava da prođe ulicom u Bloku 22. Međutim, nepropisno parkirani automobil sprečava ga u tom pokušaj, te jedan od radnika navodi vozača kako da prođe, a da ne ošteti automobil. U jednom trenutku, radnik podiže i deo patosnice, gde inače stoje, kako bi kamion prošao.

Tviteraši su ovako bahato parkiranje prijavili i na Beokom servisu na Tviteru, gde mole da se radnicima JKP "Gradska čistoća" pomogne.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.