NAJBOLJE DA SE UOPŠTE NE KUPAM, DA NE BIH PRAVILA BUKU! Građani besni zbog novog zakona (VIDEO)
Beograđani, Foto: Aleksandar Stjepanović, Profimedia

građani nezadovoljni

NAJBOLJE DA SE UOPŠTE NE KUPAM, DA NE BIH PRAVILA BUKU! Građani besni zbog novog zakona (VIDEO)

Pod bukom se smatra tuširanje i kupanje posle 22.00 časa

Objavljeno: 18:03h

Na sednici Skupštine grada Beograda, pre nekoliko dana usvojena je nova odluka o kućnom redu u stambenim zgradama prestonice.

Kao što je prethodnih godina najavljivano, sada je usvojeno i izvršene su određene promene u vezi sa kućnim redom i mirom. Tako je sva buka zabranjenja između 16.00 do 18.00 i od 22.00 do 7.00 časova. U danima vikenda tišina je predviđena od 14.00 do 18.00 i od 22.00 do 8.00 subotom, a nedeljom sve do 10.00.

S tim u vezi, pod bukom se smatra i tuširanje i kupanje posle 22.00 časa. Zato smo izašli na ulice našeg grada i upitali sugrađane da li su upoznati i šta misle o ovom novom zakonu.

Građani su uglavnom upoznati pravilima novog zakona, ali kako kažu, ni malo nisu zadovoljni.

- U ovom gradu postoje mnogo veći probemi od buke. Što se tuširanja tiče, najteže će biti onima koji rade do kasno. Ranije sam živela u Nemačkoj, i tamo je takav zakon, i znala sam parove koje se sve kradom i tiho kupaju, prava muka, rekla je jedna sagovornica.

Beograđani kažu da moraju da ustaju ranije ili da tempiraju svoje vreme pre deset ne bi li uspeli da vode računa o osnovnoj higijeni. Dok je jedna nezadovoljna građanka ironično rekla: "Ma najbolje da se ne kupamo uopšte, da ne bismo pravili buku!"

Zadovoljni ili ne, to je novo pravilo kućnog reda. U slučaju da se ne pridržavate istog moguće je da ćete platiti visoku novčanu kaznu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.