PAKAO U BEOGRADU: Ponovo stižu tropske vrućine!

SKIDAJTE SE

PAKAO U BEOGRADU: Ponovo stižu tropske vrućine!

Prema najavama meteorologa, najtoplije će biti u četvrtak i petak kada će biti zabeležene temperature potpuno nesvojstvene za sredinu septembra
Objavljeno: 09:44h

Kada smo pomislili da su tropske vrućine prošlost, i kada su Beograđani polako počeli da pakuju letnju i pripremaju jesenju garderobu, stiže nam još jedna vrela nedelja! Do kraja ove sedmice temperatura u prestonici će u najtoplijem delu dana biti iznad 30 stepeni, pa čak dostići i 35. podelak! Ako je barem za utehu, noći će biti znatno prijatnije za spavanje sa temperaturama od 17 do 21 stepen.

Prema najavama meteorologa, najtoplije će biti u četvrtak i petak kada će biti zabeležene temperature potpuno nesvojstvene za sredinu septembra. Tek krajem ove nedelje predviđeno je 24-25 stepeni.
Podsetimo, 1. septembra, kada je za đake počela nova školska godina, izmereno je 36 stepeni čime je izjednačen apsolutni rekord iz 1950. godine, ali živa u termometru ipak neće doći do "kote 42" koja je ostala zabeležena 9. septembra 1946. godine. (Espreso.co.rs/Izvor: Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.