JUTARNJI ŠPIC U BEOGRADU NE JENJAVA: Izbegavajte autoput, autokomandu, mostove i Banjicu
Izbegavajte autoput, Autokomandu, beogradske mostove, ali i Banjicu, Foto: Printscreen/Naxi kamere

naoružajte se strpljenjem

JUTARNJI ŠPIC U BEOGRADU NE JENJAVA: Izbegavajte autoput, autokomandu, mostove i Banjicu

Iz taksi udruženja rekli sau da bi vozači ovog jutra trebalo da izbegavaju Banjicu, potez oko Užičke ulice, gde su u toku radovi na putu

Objavljeno:

Ovog radnog jutra veća frekvencija vozila primetna je na auto- putu, Autokomandi, kao i na beogradskim mostovima, dok je na ostalim saobraćajnicama uobičajena situacija tipična za jutarnji špic, javljaju taksisti.

- Gužve u saobraćaju beleže se na auto- putu od Konjarnika ka Novom Beogradu, takođe, na Autokomandi u smeru ka Slaviji prisutna je standarna gužva kao i svakog jutra - kažu za "Bic" iz Žutog taksija.

foto: Printscreen/Naxi kamere

Oni dodaju da je veliki intenzitet vozila primetan i na prestoničkim mostovima, na Gazeli i Brankovom mostu saobraćaj je opterećen u oba smera, dok su kolone vozila na Pančevačkom mostu u pravcu grada.

Kako su nam rekli iz ovog taksi udruženja, vozači bi ovog jutra trebalo da izbegavaju Banjicu, potez oko Užičke ulice, gde su u toku radovi na putu.

- Kolege javljaju da se zbog radova saobraćaj usporeno odvija prilazu Užičkoj i ulici Teodora Drajzera, te savetujemo vozačima da izbegavaju ove ulice na Banjici.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.