BEOGRAĐANI, OPET SU HLADNI RADIJATORI! Nadležni imaju RAZLOG za to
Ilustracija, Foto: Shutterstock

obavestili

BEOGRAĐANI, OPET SU HLADNI RADIJATORI! Nadležni imaju RAZLOG za to

U podne je u prestonici izmerena temperatura od 17 stepeni

Objavljeno:

Grejanje u Beogradu prekinuto je danas u 11.00 časova, saopštili su iz "Beogradskih elektrana", a u to su veoma brzo mogli da se uvere stanovnici prestonice.

- Svi toplotni izvori „Beogradskih elektrana“ jutros od 6.00 do 11.00 isporučivali su toplotnu energiju potrošačima, kada je izvršen prekid u snabdevanju zbog visokih spoljašnjih temperatura vazduha. Sistemskih poremećaja u proizvodnom sektoru nema. Takođe, sistemskih poremećaja na toplovodnoj mreži nema izuzev manjeg kvara na delu toplovoda zbog čega su trenutno bez grejanja potrošači u Kraljice Natalije od 37 do 72, Admirala Geprata od 10 do 17 i deolovi ulice Kralja Milana - saopštili su iz "Beogradskih elektrana".

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), u podne je u prestonici izmerena temperatura od 17 stepeni, a za sutra se najavljuje maksimalna dnevna od čak 22 (minimalna 13).

Podsetimo, pre nekoliko dana prvi čovek "Beogradskih elektrana" Rade Basta je rekao "da se tokom grejne sezone sistem više neće isključivati osim ako ne dođe do visokih temperatura od 17, 18, 19 stepeni".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.