MIROSLAV MIŠKOVIĆ SE INTERESUJE ZA SAVA CENTAR! Postoji samo jedan uslov
Ilustracija, Foto: Nemanja Pančić, Printscreen/Google Maps

otkriveno

MIROSLAV MIŠKOVIĆ SE INTERESUJE ZA SAVA CENTAR! Postoji samo jedan uslov

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić nedavno je najavio da će brzo biti objavljen tender

Objavljeno:

Delta holding na čelu sa Miroslavom MIškovićem je zainteresovan da kupi beogradski Sava centar, potvrdio je za B92 potpredsednik Delte Živorad Vasić.

- Srbiji nedostaje kongresni turizam. Nekada smo imali elitni objekat, Sava centar. Međutim, u taj objekat se nije ulagalo 40 godina. Zub vremena je ostavio trag i Sava centar je sada mesto kojem je potrebna temeljna rekonstrukcija. Grad Beograd se odlučio da proda Sava centar putem tendera. Delta holding je apsolutno zainteresovan da učestvuje na tom tenderu - rekao je Vasić.

Naveo je da je, pored fasade, potrebno da se zameni jaka i slaba struja, da se sale moderno opreme, zameni ventilacija, klimatizacija, nephodan je i novi mobilijar.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić nedavno je najavio da će brzo biti objavljen tender.

- Grad će od budućeg kupca, osim plaćanja za kupovinu ovog kongresnog centra, tražiti da se obaveže da će u objektu, koji je pod zaštitom Zavoda za spomenike kulture grada Beograda, obavljati pretežno kongresnu delatnost, što znači da nema promene namene i da u rekonstrukciju objekta uloži ne manje od 40 miliona evra.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.