U BEOGRADU SVE STANE ČIM PADNE KIŠA! Jutros je na OVIM tačkama bilo KRITIČNO (FOTO)
Gužva u saobraćaju, Foto: Printscreen/Naxi kamera

kolaps!

U BEOGRADU SVE STANE ČIM PADNE KIŠA! Jutros je na OVIM tačkama bilo KRITIČNO (FOTO)

Veće frekvencija vozila beleži se i na Autokomandi, i na Trgu Slavija, što je uobičajeno za jutarnji špic

Objavljeno:

Kiša i mokri kolovozi ovog jutra prouzrokovali su nešto veći intenzitet saobraćaja na beogradskim ulicama, te kako kažu taksisti, "haos je svuda u gradu", a najveće gužve beleže se u samom centru, na auto-putu i mostovima.

- Kad kiša pada u Beogradu saobraćaj stane. Kolege javljaju da su velike gužve po celom gradu, nema zastoja, ali se saobraćaj odvija usporeno na auto- putu na Novom Beogradu, ulice u centru grada su potpuno zakrčene, kao u vreme dok su trajali radovi na Trgu - kažu za "Blic" iz Žutog taksija.

foto: Printscreen/Naxi kamera

Oni dodaju da je, takođe, veliki intenzitet vozila primetan i na prestoničkim mostovima, svakako na Gazeli, Pančevačkom u smeru ka gradu, dok su na Brankovom mostu kolone vozila u oba pravca.

- Pre desetak minuta kolaps je bio u Ulici Vojislava Ilića kod Arhitekstonsko tehničke škole zbog kvara semafora, ali sada je nešto bolja situacija na tom potezu - navode iz ovog taksi udrženja.

foto: Printscreen/Naxi kamera

Kako su nam istakli, veće frekvencija vozila beleži se i na Autokomandi, i na Trgu Slavija, što je uobičajeno za jutarnji špic.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.