GREJANJE NE POČINJE ZA SVE U ISTO VREME: Evo u kojim delovima će radijatori i večeras biti hladni!
Grejanje, Foto: Shutterstock

NIJE JOŠ NI KRENULO, VEĆ SE POKVARILO

GREJANJE NE POČINJE ZA SVE U ISTO VREME: Evo u kojim delovima će radijatori i večeras biti hladni!

Ekipe za hitne intervencije su na terenu

Objavljeno:

Isporuka toplotne energije počela je od 18 sati, ali ne za sve građane prestonice. Kako su saopštili iz "Beogradskih elektrana", deo stanara u centralnim gradskim zonama i Karaburmi grejanje će imati tek sutra.

Kako se navodi, zbog popravke kvara na delu magistralnog toplovoda na grejnom području toplane "Dunav", večeras će bez grejanja biti deo potrošača u centralnim gradskim zonama i Karaburme.

Potrošači koji se nalaze u delu Dunavske ulice, na Gundulićevom vencu i okolnim ulicama, Bulevaru despota Stefana u zoni Botaničke bašte, Čarlija Čaplina, Zdravka Čelara, Cvijićevoj i okolnim ulicama, Ulici 27. marta, Palmotićevoj, Kosovskoj, Vlajkovićevoj do Doma Narodne skupštine, zatim Ilije Garašanina, kao i ulice u zoni SC "Tašmajdan" i Crkve Svetog Marka, Desanke Maksimović, Svetozara Markovića, Krunskoj, Njegoševoj, Masarikovoj, Braće Nedić, Karnegijevoj, zoni oko Vladetine ulice, Vojvode Brane, do Vojvode Bogdana i potrošači na Karaburmi.

Međutim, kako su naveli iz JKP "Beogradske elektrane", sistemskih poremećaja u proizvodnom sektoru nema, što znači da svi toplotni izvori funkcionišu.

Ekipe za hitne intervencije su na terenu, u toku je otklanjanje ovog kvara. Očekuje se da će potrošači na navedenom području grejanje dobiti sutra u jutarnjim satima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Beoinfo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.