SEĆATE SE MAJKE KOJOJ SU NAPLATILI KAZNU, IAKO JOJ JE DETE BILO NA HEMOTERAPIJI? Ovo je žena koja je platila kaznu
Sanja je platila kaznu koju je "Parking servis" izdar majci sa bolesnim detetom, Foto: PrintscreenFacebook, printscreentwiter

SVAKA ČAST

SEĆATE SE MAJKE KOJOJ SU NAPLATILI KAZNU, IAKO JOJ JE DETE BILO NA HEMOTERAPIJI? Ovo je žena koja je platila kaznu

E pa, ima još dobrih i plemenitih

Objavljeno:

Potresna fotografija koja je kružila na Tviteru izazvala je ogromnu pažnju u srpskoj javnosti. Na fotografiji se vidi poruka koja je ostavljena u automobilu u Pasterovoj ulici u Beogradu.

- Molim vas, nemojte nam pisati kaznu. U bolnici smo! Moje dete je pacijent pedijatrijske onkologije. Trenutno na hemoterapiji! Hvala vam. Vesna Simić, pisalo je u poruci ove očajne majke.

foto: Twitter

Kako su mnogi besni tviteraši naveli, kazna je pisana u 7:20h što znači da nije kucan maksimalan broj parking karti.

Iako su mnogi osudili ovakav postupak "Parking servisa", jedna žena je rešila da sa reči pređe na dela, pa je ovoj majci platila kaznu, a korisnicima društvenih mreža je rekla da joj poruče da se ne brine jer je kazna plaćena.

Povodom kazne napisane danas ženi, koja je ljubazno zamolila da joj ne pišu istu. Dok je dete odvela na hemioterapiju. Ako poznajete ženu obavestite da se ne brine. Kazna je plaćena, napisala je Sanja Relić na svom Fejsbuk profilu.

Mnogi su prokomentarisali da je ovo zaista redak čin, vredan pažnje i poštovanja.

"Svaka Vam čast na divnom gestu", "Ja ništa lepše ne pročitah odavno", "Divna ženo", "Bog vas blagoslovio", samo su neki od komentara ljudi koji nisu mogli da sakriju oduševljenje njenim gestom.

U međuvremenu, oglasili su se iz "Parking servisa". Oni tvrde da radnik koji je napisao kaznu nije mogao da vidi poruku koju je vlasnica automobila ostavila, jer je nije ostavila ispod brisača, kako je preneseno na društvenim mrežama, a što potvrđuje fotografija koja je Novostima dostavljena iz „Parking servisa“.

- Poruka jeste napisana, ali je ostavljena sa unutrašnje strane automobila, i suprotne strane od mesta gde je radnik „parking servisa“ zakačio kaznu. Nije mogao, a i nije mu u opisu posla da gleda šta se nalazi u samom automobilu, poručili su.

foto: Printscreen

Da je, kako kažu iz „Parking servisa“ poruka bila zakačena za brisač, kako je vlasnica automobila kasnije stavila, a prolaznici slikali i podelili fotografiju po društvenim mrežama, do ovoga ne bi došlo.

Kako kažu, u ovakvim slučajevima maksimalno izlaze u susret i na osnovu vremena pregleda ili terapije poništavaju nalog za plaćanje dnevne karte.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.