BEOGRAD PROHODAN POSLE PROTESTA TAKSISTA: U nedelju odlučuju PADA KONAČNA ODLUKA, otkrili zašto ODMARAJU VIKEND
Protest, Foto: Filip Plavčić

NAJAVA NOVOG PROTESTA

BEOGRAD PROHODAN POSLE PROTESTA TAKSISTA: U nedelju odlučuju PADA KONAČNA ODLUKA, otkrili zašto ODMARAJU VIKEND

Povodom protesta taksista danas se ponovo oglasila i potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović

Objavljeno:

Taksi blokada, dan peti. Ili što bi taksisti rekli "na istom mestu, u isto vreme". Kako bilo, kolone sa stotinama, pa i hiljadama taksi vozila stigla su u centar grada i to iz četiri pravca - Čukarice, Palilule, Novog Beograda i Voždovca. Tu su se zadržali do 15.00 časova kada je završen protest.

- Pauziraćemo za vikend, neće biti protesta u subotu i nedelju, a onda od ponedeljka krećemo ponovo - rekao je juče za "Blic" jedan od vođa ovog taksi protesta Aleksandar Bijelić, najavivši i skoru radikalizaciju bunta.

Kako saznaje "Blic", taksisti će u nedelju u 20.00 imati sastanak na kojem će odlučiti o daljim koracima. Ipak, izvesno je da će radikalizacija protesta biti odložena za nedelju dana, dakle negde od 14. oktobra.

Podsetimo, oni su ranije najavili da bi tada mogli da krenu i u blokadu prestoničkih mostova.

Kao i prethodnih dana, već oko 13.45 su blokirani Trg Nikole Pašića, potez od Slavije do Savskog trga, Ulica kneza Miloša, Takovska, deo Bulevara kralja Aleksandra... A više od 50-tak linija javnog gradskog prevoza u velikom problemu, baš kao i građani koji će bespomoćno čekati vozila na stajalištima.

Podsetimo, prethodnih dana bilo je manjih čarki između taksista i prolaznika, verbalnih okršaja, ali su srećom, izbegnuti teži incidenti. Ipak, Beograđani ne kriju da su izgubili živce zbog blokada, a evo šta najviše zameraju taksistima.

Povodom protesta taksista danas se ponovo oglasila i potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović, a šta je rekla o blokadi Beograda možete da pročitate ovde.

ČETIRI PRAVCA

* Hala „Aleksandar Nikolić“ (Palilula): Čarli Čaplina - Jaše Prodanovića – Takovska – ugao Trga Nikole Pašića i Vlajkovićeve.

* Kumodraška (Voždovac): Bulevar Peka Dapčevića – Autokomanda - Bulevar oslobođenja - Trg Slavija – ugao Nemanjine i Balkanske;

* Blok 70 (Novi Beograd): Oml. brigada – Bul. Mihajla Pupina - Brankov most – Prizrenska – Terazije - Trg Nikole Pašića – ugao Kneza Miloša i Nemanjine;

* Obrenovački put (Čukarica): Obrenovački put – Radnička - Bulevar vojvode Mišića - Mostarska petlja – ugao Kneza Miloša i Bulevara kralja Aleksandra.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.