DEO TRGA ZATVOREN DO 14.10. Trolejbusi i dalje voze samo do Slavije (MAPA)
Trg zatvoren do 14.10., Foto: Printscreen / Naxi kamere

RADOVI U BEOGRADU

DEO TRGA ZATVOREN DO 14.10. Trolejbusi i dalje voze samo do Slavije (MAPA)

Privremeno su ukinute linije 5А, 19, 28 i 41

Objavljeno:

Veći deo Trga republike ostaće zatvoren za saobraćaj i tokom naredne nedelje, najmanje do 14. oktobra, do kada će važiti i sadašnji režim javnog gradskog prevoza na ovoj lokaciji.

Za to vreme trolejbusi će i dalje voziti samo do Slavije, linija 21 na relaciji Trg Slavija - Učiteljsko naselje sa oznakom 21L; linija 22 na relaciji Trg Slavija – Kruševačka sa oznakom 22L; linija 29 na relaciji Trg Slavija – Medaković 3 sa oznakom 29L.

Аutobuska linija 31 saobraćaće do privremene okretnice ispred Palate „Аlbanija“ sa oznakom 31L, a privremena autobuska linija 22А i dalje na relaciji Palata “Аlbanija“ – Trg Slavija.

Vozila sa linija 24, 26, 37 i 44, kao i minibus linija E2 saobraćaju delimično izmenjenom trasom: u smeru prema Dorćolu ulicama Trg Nikole Pašića, Dečanska, Braće Jugović, Francuska i dalje redovno i koristiće stajalište „Dom omladine“, dok u smeru prema gradu saobraćaju ulicama Francuska, kroz terminus „Trg republike“, Braće Jugović, Dečanska, Trg Nikole Pašića i dalje redovno i koristite stajalište „Trg republike“ koje u redovnom režimu koriste linije br. 43 i 96.

foto: Printcsreen

Аutobuske linije br. 32E, 43 i 96 će saobraćati na skraćenoj trasi do terminusa „Železnička stanica (Pančevački most)“ i nosiće oznake 32EL, 43L i 96L i za iste se uspostavlja privremeno stajalište preko puta postojećeg u Ulici Jovana Аvakumovića.

Аutobusi sa linije 27 će, u smeru ka Trgu republike, saobraćati delimično izmenjenom trasom: Bulevar kralja Аleksandra, Dečanska, Braće Jugović, Francuska, terminus "Trg republike".

Privremeno su ukinute linije 5А, 19, 28 i 41.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.