Horor u centru BGD: Ovde su pravili avione i kamione, a sad mogu da snimaju filmove strave i užasa! (FOTO)

Zlo i naopako

Horor u centru BGD: Ovde su pravili avione i kamione, a sad mogu da snimaju filmove strave i užasa! (FOTO)

Zapuštene hale, prepune đubreta koje mirišu na buđ, trunu već decenijama, a kako stvari stoje, ni u dogledno vreme se neće ovakvo stanje promeniti
Objavljeno:
Napušteni magacini u kompleksu "Luke Beograd" danas više liče na prostore za snimanje horor filmova, Zapuštene hale, prepune repromaterijala, i preostale robe koja nikad nije, niti će biti prodata, trunu već decenijama, a kako stvari stoje, ni u dogledno vreme se neće ovakvo stanje promeniti
U jednoj od napuštenih hala nalazi se prava mala laboratorija koja ko zna čemu je služila, a sada je prekriva paučina i buđ. Tu je i vaga za merenje, koja je nekada merila tone materijala, a sada meri kilograme prašine.
Petar Lazović
Stotinak litara sokova u tetrapak pakovanjima nisu stigle da budu popijene, tako da ovde poređani na policama čekaju da se unište.
Petar Lazović
Zvanični dokument o povraćaju robe podseća na vremena iz SFRJ kada se proizvodilo mnogo više nego danas, iako za ove firme koje su navedene na dokumentu gotovo da niko nije čuo.
Petar Lazović
Zastarele mašine koje "ko zna čemu služe, a uz to i ne rade" Ogromna količina pasiranog paradajza takođe trune i čeka da se uništi ili da se je glodari dočepaju.
Petar Lazović
Tu je i naga lepotica sa nekada veoma popularnih erotskih postera koje su obožavali radnici i šoferi u bivšoj Jugi. Sanduk za Prvu pomoć je odličan odraz šta su najviše cenili zaposleni, pre nego što je došao ekonomski kolaps početkom devedesetih. Ove novčanice su nekada mnogo vredele i njima ste mogli da kupite mnogo vredne stvari. Međutim, uskoro su stigle one koje su na sebi imale mnogo više nula, i koje su mnogima donele ekonomski kolaps.
Hemijski proizvodi kojima je rok trajanja istekao bar pre 20 godina. I oni takođe čekaju neko bolje vreme kada će doći neki vlasnik i kada će biti uništeni.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.