U BEOGRADU JE I JUTROS BIO KOLAPS! Autobusi su BILI ZAGLAVLJENI, SVI SU TRUBILI, baš je bilo NAPETO (VIDEO)
I ovog jutra u Beogradu ogromne gužve u saobraćaju, Foto: Aleksandar Stojanović

oprezno

U BEOGRADU JE I JUTROS BIO KOLAPS! Autobusi su BILI ZAGLAVLJENI, SVI SU TRUBILI, baš je bilo NAPETO (VIDEO)

Očekuje se neprohodnost i blokada u svim delovima grada

Objavljeno: 11:14h

Ogromna gužva na ulicama prestonice i ovog jutra. Posebno frustrirajući bio je od petlje Mostar ka ulici Kneza Miloša, a onda i prolazak pored Narodne skupštine do Trga Nikole Pašića.

Ogromne kolone, nervozni vozači koji sviraju iz svojih automobila, zaglavljeni autobusi koji ne mogu da dođu do stanice, a onda i nervozni putnici koji već uveliko kasne, slika je Beograda od jutros.

1 / 6 Foto: Aleksandar Stojanović

Inače, za danas su najavljeni protesti taksista od 12.00 časova. Očekuje se neprohodnost i blokada u svim delovima grada.

Najbrojnija taksi udruženja policiji su već prijavili protestnu vožnju prestonicom u kojoj bi trebalo da učestvuju čak 3.000 vozila. Na beogradskim ulicama poslednjih godina protestovale su razne taksi asocijacije, sastavljene od legalnih ili nelegalnih taksi vozača, ali nikada do sada u njima nisu učestvovala najveća udruženja kao što je sada slučaj.

Protesno okupljanje, kako stoji u zvaničnoj prijavi koja je podneta policiji, organizuje Sindikat taksi vozača i autoprevoznika Nezavisnost, za vođu okupljanja određen je Aleksandar Bijelić, ali će u protestnu vožnju krenuti sva važnija taksi udruženja. Očekuje se oko 3.000 taksi vozila iz Saveza auto-taksi udruženja Srbije, Ugovorne privredne taksi komore Srbije, ali i udruženja Beo taksi, Žuti taksi, Čukarički taksi, Alfa-bel, Beonaxis, Beogradski taksi vozači, Beogradski poslovni taksi, Pink taksi, Lux, Gold i samostalni taksisti.

Okupljanje je predviđeno od 12 sati na četiri lokacije, odakle bi protestna vožnja krenula sat vremena kasnije ka centru grada.

Taksi vozila će se u kolonama uputiti ka centru grada sa ovih lokacija i to sledećim ulicama:

* Hala Pionir: Čarli Čaplina, Jaše Prodanovića, Takovska, Trg Nikole Pašića do ugla sa Vlajkovićevom;

* Hotel "Podgorica": Bulevar Peka Dapćevića, Autokomanda, Bulevar oslobođenja, Trg Slavija, Nemanjina do ugla sa Balkanskom;

* Blok 70, taksi stanica u Omladinskih brigada: Omladinskih brigada, Bulevar Mihajla Pupina, Brankov most, Prizrenska, Terazije, Trg Nikole Pašića, Ulica kneza Miloša do ugla sa Nemanjinom;

* Obrenovački put ugao sa Svetolikom Lazareviće Laze: Obrenovački put, Radnička, Bulevar vojvode Mišića, Mostarska petlja, Ulica kneza Miloša do ugla sa Bulevarom kralja Aleksandra.

Skup će trajati do 15 časova.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.