VOZAČ DIVLJA NA ZRENJANINSKOM PUTU! Išao je u kontra smeru, ono što je uradio je RAZBESNELO CELU LEVU OBALU
Zrenjaninski put, Foto: Printscreen

strašno

VOZAČ DIVLJA NA ZRENJANINSKOM PUTU! Išao je u kontra smeru, ono što je uradio je RAZBESNELO CELU LEVU OBALU

Jasno se vidi kako mu automobili idu u susret, dok on vozi suprotnim pravcem

Objavljeno:

Na jednoj od najopasnijih saobraćajnica u Beogradu, ali i Srbiji, na Zrenjaninskom putu odmah kod kafea Bitolj, vozač kamiona odvažio se na vožnju u suprotnom pravcu samo zato što ga je mrzelo da čeka u koloni, takođe, prošao je kroz crveno, umalo udario pešaka, a za sve to vreme koristio je mobilni telefon.

Naime, na adresu naše redakcije stigao je video sporne vožnje. I to, video iz samog vozila. Na snimku se jasno vidi kako vozač, nekih 15-tak metara ide u suprotnom pravcu u želji da dođe do trake za skretanje levo. Tim činom zaobišao je dugu kolonu automobila koja je stajala ispred semafora. Za ovog vozača izgleda ne važe pravila kao i za sve ostale?!

Takođe, jasno se vidi kako mu automobili idu u susret, dok on vozi suprotnim pravcem, a za svo to vreme priča i na telefon. Očevidac, čitalac Espresa, kaže i kako je isti taj vozač proleteo kroz crveno i umalo udario pešaka.

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu:

- Dana 23.09.2019. oko devet sati pre podne čovek koji vozi suprotnim smerom na zrenjaninskom putu kod kafane Bitolj. Kamion ne registrovane firme šlep službe "Deki Cars", registarski broj BG 1586 JJ. Proleteo kroz crveno svetlo na semaforu, umalo da udari pešaka na pešačkom prelazu. I još koristi telefon prilikom upravljanja vozilom - napisao je čitalac Espresa.

Zrenjaninski put jedna je od najopasnijih, ali i po broju saobraćajnih nesreća, zgaženih i udarenih pešaka i biciklista, jedna od najzlokobnijih tačaka u celoj Srbiji.

Loš put, nepregledan teren, neoprezni pešaci, brza i nepropisna vožnja, sve to i mnogo više kao što vidimo iz gore pomenutog slučaja može da se nađe na toj trasi.

Na ovom potezu svake godine beleži se najviše udesa, poginulih i teško povređenih pešaka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.