GRAĐANI ODUŠEVLJENI! Vozili smo se novim VRABAC servisom! (VIDEO)
Vrabac servis, Foto: Espreso.co.rs

zadovoljni beograđani

GRAĐANI ODUŠEVLJENI! Vozili smo se novim VRABAC servisom! (VIDEO)

Svrha ovih vozila je da deci i starijim osobama olakša svakodnevno funkcionisanje

Objavljeno: 07:53h
Sara Belobrković

Nova, besplatna vozila zvana "Vrabac servis" građani Beograda su počeli da koriste 31. avgusta. Ovo vozilo na električni pogon kreće se od zgrade Tanjuga i pravi krug do Obilićevog venca.

Ukupno ima osam stajališta koja su obeležena i tu građani mogu da sačekaju „Vravac servis” čije vozilo ide na svakih deset minuta. Stajališta su sledeća: Kulturni centar Beograd, Delijska česma, Studentski trg, Kalemegdan, Konak knjeginje Ljubice, Kosančićev venac, Topličin venac i Obilićev venac. Radno vreme vozila je od 8 ujutro do 10 uveče svakog dana.

foto: Espreso.co.rs

Svrha ovih vozila je da deci i starijim osobama olakša svakodnevno funkcionisanje.

Ekipa Espresa otišla je na početnu stanicu ovog novog prevoznog sredstva ne bi li se uvereila da li Beograđani, ali i turisti koriste ovaj vid prevoza.

Kao što smo pretpostavili, građane koje smo na licu mesta zatekli bili su više nego zadovoljni.

Na početnoj stanici smo videli veliki broj ljudi, pa jedno vozilo nisu mogli svi da stanu. Među građanima je bilo najviše starijih osoba, ali i male dece, i svi su bili više nego zadovoljni.

foto: Espreso.co.rs

Zbog malo veće gužve, bilo je i onih građana koji su donekle bili nervozni, pa su na naša pitanja u početku ironično odgovorili da ovo prevozno sredstvo koriste zbog "razonode", ipak, kada su se strasti smirile, rekli su nam da je "Vrabac servis" odlična investicija, i da im dosta olakšava kretanje.

- Ovo vozilo je neophodno Beogradu, ovim smo pokazali da idemo za Evropom, rekao nam je jedan od korisnika "Vrabac servisa".

Mnogi su došli da vide i nov izgled Trga, pa su samim tim želeli i da isporbaju novo prevozno sredstvo.

U pratnji svoje bake vozio se i dečak koji ima nepune četiri godine, i on nam je takođe, potvrdio da mu je vožnja zabavna i da se vozi svaki dan.

Bilo je i onih građana koji su prvi put seli u ovo prevozno sredstvo, pa su nam rekli da se vožnji raduju i da su zbog iste uzbuđeni.

Kako je sve izgledalo, i šta su još građani Beograda rekli u vezi sa "Vrapcem" pogledajte u video-snimku naše redakcije:

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Sara Belobrković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.