PEDOFIL SA NBG BUVLJAKA JE HAPŠEN I RANIJE: Pre nego što je pipkao DEČAKA, Miladin je devojci radio nešto strašno
Miladin je devojčici radio nešto strašno, Foto: Printscreen/Google streetview

UŽAS!

PEDOFIL SA NBG BUVLJAKA JE HAPŠEN I RANIJE: Pre nego što je pipkao DEČAKA, Miladin je devojci radio nešto strašno

Miladin L. biće saslušan 3. septembra u nadležnom tužilaštv

Objavljeno: 03.09.2019. 09:56h
  • 57

Policija je uhapsila Miladina L. (68) zbog sumnje da je tokom vikenda na pijaci u Ulici antifašističke borbe na Novom Beogradu polnom uznemiravao M. K. (14). Osumnjičeni koji radi kao prodavac na Buvljaku odranije je poznat policiji i protiv njega se vode postupci zbog istih krivičnih dela.

- On je kobnog dana najpre namamio maloletnika u svoju improvizovanu kabinu za isprobavanje stvari, a potom počeo polno da ga uznemirava. Osumnjičeni je maloletnika više puta uhvatio za polni organ, a zatim ga poljubio u usta - kaže izvor beogradskog medija.

 

Već bio hapšen

Dečak je navodno uspeo da pobegne od osumnjičenog, nakon čega je sa roditeljima prijavio ceo slučaj policiji. Inače, uhapšeni Miladin L. je već bio hapšen zbog identičnih krivičnih dela. On je prošle godine čak dva puta privođen zbog polnog uznemiravanja takođe maloletnika, ali i devojke (25).

- Pomenuti incidenti dogodili su se, takođe, na Buvljaku. Naime, devojka U. M. je prošlog septembra prijavila manijaka policiji rekavši da ju je spopao prilikom kupovine garderobe. Ona je tog dana sa drugaricama razgledala tezge i u jednom trenutku se zaustavila ispred štanda Miladina, koji prodaje odeću. Kao i napastvovanom maloletniku, najpre joj je rekao da uđe u kabinu da isproba nešto - priča izvor.

Ipak, čim je devojka odbila da uđe u kabinu, krenuo je pakao.

- Manijak je nakon odbijanja postao navalentan. Međutim, kako je U. M. bila izričita da neće, osumnjičeni joj je prišao i zgrabio je za međunožje. Devojka je bila izbezumljena. Odmah je pobegla i prijavila seksualnog napasnika policiji - kaže izvor.

Ima još žrtava

Sumnja se da ima još žrtava ovog seksualnog manijaka.

- Policija je apelovala na sve građane koji su imali identično iskustvo sa osumnjičenim, da prijave nadležnoj stanici. Pretpostavlja se da ovo nisu jedine žrtve ovog manijaka, ali da ga iz straha nisu prijavljivali policiji - dodaje sagovornik.

Osumnjičeni Miladin L. imao je, navodno, u legalnom posedu pištolj CZ. Pretpostavlja se da je osumnjičenom ovo oružje oduzeto nakon prvog privođenja.

Miladin L. biće saslušan 3. septembra u nadležnom tužilaštvu.

Bonus video: 

(Espreso.rs / Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media