VESIĆ: Nemački sistem potapajućih STUBIĆA od danas u centru Beograda! ČAK NA 7 LOKACIJA
Goran Vesić, Foto: Filip Plavčić

tag sistem

VESIĆ: Nemački sistem potapajućih STUBIĆA od danas u centru Beograda! ČAK NA 7 LOKACIJA

Vozilo koje ima rešenje Sekretarijata za saobraćaj Skupštine grada Beograda zavisno od režima ulaska koji mu je dodjeljen...

Objavljeno:

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić izjavio je da od danas u najužem centru Beograda, na obodu pešačke zone, radi sistem potapajućih stubića kakav postoji u Berlinu i drugim nemačkim gradovima.

“Postavili smo 15 potapajućih stubića na 7 lokacija na obodima pešačke zone. Svaka lokacija opremljena je sa kamerama i interfonom. Sistem upravljanja je putem TAG sistema.

Vozilo koje ima rešenje Sekretarijata za saobraćaj Skupštine grada Beograda zavisno od režima ulaska koji mu je dodjeljen (6-9h za dostavna vozila, 00-24h za stanare u pešačkoj zoni, 00-08h za posebna vozila) mogu da ulaze automatski tako što kamera “očitava” tablicu samo na jednoj ili više lokacija, zavisno od rešenja Sekretarijata.

Svi ulazi se nadgledaju putem kamera od 0-24 sata iz Monitoring sobe u garaži Obilićev venac kao i iz Kontrolno-operativnog centra u Masarikovoj ulici”, rekao je Vesić.

On je objasnio da stanovnici pešačke zone mogu od 0-24 sata da se informišu o načinima korišćenja potapajućih stubića na telefon 011 - 263 95 7

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.