VAŽNA RASKRSNICA U BEOGRADU SE VEČERAS ZATVARA: Saobraćaj staje kod Banije, OVDE autobusi menjaju trase
Saobraćaj u Beogradu, Foto: Dado Đilas

izmene u saobraćaju

VAŽNA RASKRSNICA U BEOGRADU SE VEČERAS ZATVARA: Saobraćaj staje kod Banije, OVDE autobusi menjaju trase

U ponedeljak ujutro saobraćaj će biti normalizovan u Bulevaru despota Stefana

Objavljeno:

Tokom izvođenja radova na rekonstrukciji i uređenju saobraćajnica Kraljice Marije, 27. marta, Džordža Vašingtona i Cara Dušana u postojećoj regulaciji, od večeras u 22 časa do ponedeljka u 4 sata ujutro biće zatvorena za saobraćaj raskrsnica Bulevara despota Stefana i Džordža Vašingtona.

Autobusi sa linija 16, 27E, 35 i 95 će saobraćati ulicama Bulevar despota Stefana, Cvijićeva, Takovska, Bulevar kralja Aleksandra, Trg Nikole Pašića, Dečanska, Terazijski tunel i dalje redovnom trasom, kako prenose beogradski mediji.

Autobusi 58 će saobraćati ulicama Bulevar despota Stefana, Cvijićeva, Takovska, Kneza Miloša i dalje redovnom trasom, dok će 32E, 43 i 96, kao i noćna 101N saobraćati ulicama Bulevar despota Stefana, Cvijićeva, Poenkareova, Venizelosova, Francuska, Trg republike..

Osim ovoga i dalje će važiti promene trasa linija br. 5A, 65, 77 i 79, kao i noćnih linija 27N, 32N, 304N i 401N.

U Sekretarijatu za saobraćaj saopštavaju i da će od 31. avgusta u 02 časa do 6. septembra u 22 časa raskrsnica ulice Takovske sa ulicama Džordža Vašingtona i 27. marta funkcionisati u punom profilu dvosmerno sa po dve saobraćajne trake.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.