PRODAVAC KNJIGA UDARIO INSPEKTORA, A ONDA JE KRENUO HAOS ISPRED SKUPŠTINE! Ovako je izgledalo hapšenje (VIDEO)
Hapšenje ispred Skupštine Srbije, Foto: Espreso.co.rs

HOLIVUDSKA AKCIJA

PRODAVAC KNJIGA UDARIO INSPEKTORA, A ONDA JE KRENUO HAOS ISPRED SKUPŠTINE! Ovako je izgledalo hapšenje (VIDEO)

Filmske scene ispred srpskog parlamenta....

Objavljeno:

Pravo policijsko hapšenje, kao u holivudskim filmovima odigralo se jutros ispred Skupštine Srbije ispred ulaza u parlament iz Kosovske ulice!

Espreso je bio na licu mesta, a haos je krenuo kada se inspektor pojavio ispred zelenog kombija parkiranog na parkingu ispred parlamenta.

U tom kombiju nalaze se polovne knjige (Kosovska je odavno nadaleko čuvena po prodavcima polovnih udžbenika). Inspektor je prišao, otvorio kombi, a onda se pojavio njegov vlasnik.

- Inspektor je uredno pokazao svoju legitimaciju i rekao vlasniku da je došao po prijavi građana. Krenula je svađa i prodavac knjiga je udario inspektora koji je pao na asfalt - kaže nam svedok ovih scena koji je želeo da ostane anoniman.

Vrlo brzo pojavili su se drugi inspektori u civili, neki su izašli i iz zgrade Skupštine Srbije, za tili čas tu su se stvorili i komunalni milicioneri, kao i policijsko vozilo.

Prodavcu knjiga stavljene su lisice na ruke, a on se opirao hapšenju i vikao:

- Šta radite bre. Uzmite moj telefon i zovite... (ime poznato redakciji). Zapamtićete me - govorio je uhapšeni čovek dok su ga inspektori stavljali u kola.

Zatim su policajci zaplenili svu robu iz zelenog kombija i odneli je.

Podsetimo ova ulica poznata je po preprodaji udžbenika na crno i jedna je od najprometnijih uoči početka školske godine i u prvim danima septembra.

Pogledajte kako je izgledalo hapšenje:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.