SJAJNA VEST ZA BEOGRAĐANE! Zna se TAČAN DATUM kada će biti GOTOVI RADOVI po centru i kada ćemo voziti BEZ GUŽVI
Ulice u Beogradu, Foto: Dado Đilas

dobre vesti

SJAJNA VEST ZA BEOGRAĐANE! Zna se TAČAN DATUM kada će biti GOTOVI RADOVI po centru i kada ćemo voziti BEZ GUŽVI

Ovog vikenda Karađorđeva je potpuno zatvorena za saobraćaj

Objavljeno:

Do 1. septembra tramvaji na linijama 2L i 11 ponovo će voziti Karađorđevom ulicom, kao i automobili, saobraćaj se vraća i na rekonstruisan Trg republike, a biće prohodne i raskrsnice Džordža Vašingtona i Bulevara despota Stefana, kao i Takovske i 27. marta.

- Urađen je asfaltni sloj u Karađorđevoj kod raskrsnice ulica Pariske i Sime Markovića. Trenutno se radi deo ulice do Brankovog mosta i da bi ovakvi radovi bili izvedeni bilo je neophodno da se zatvori ulica na dva dana, izjavio je pomoćnik gradonačelnika Andreja Mladenović za RTS.

Kako prenose beogradski mediji, on je naglasio da će Karađorđeva i danas biti zatvorena, dok će već od sutra biti vraćena na prethodni režim, što znači prohodnost ulice za saobraćaj od Brankovog mosta do Pariske ulice.

- Crnogorska ulica, koja se spušta od Brankovog mosta ka Karađorđevoj biće zatvorena još dva dana, jer se radi kompletna rekonstrukcija - rekao je Mladenović.

Pomoćnik gradonačelnika je najavio da će Karađorđeva od sledećeg vikenda, tj. od 1. septembra biti puštena za saobraćaj u punom profilu i da će naknadno biti uređeni trotoari.

- Ovom ulicom će već od sledećeg vikenda saobraćaj u punom profilu biti pušten što znači, trake za putna vozila i šine za tramvaje. Osim Karađorđeve od 1. septembra za saobraćaj u punom profilu će biti pušteni i Trg republike, Topličin venac, raksrsnica Takovske sa Ulicom 27. marta, zatim raskrsnica Bulevara despota Stefana i Džordža Vašingtona, a već je puštena u rad raskrsnica Starine Novaka sa Ulicom kraljice Marije - precizirao je on.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.