VOZ KAMENOVAN U BEOGRADU! Pogledajte šta su vandali uradili (FOTO)
Pogledajte šta su vandali uradili, Foto: Beta

UŽAS!

VOZ KAMENOVAN U BEOGRADU! Pogledajte šta su vandali uradili (FOTO)

Slučaj je odmah prijavljen policiji, a protiv NN lica, podnete su krivične prijave", navodi se u saopštenju "Kargo"

Objavljeno:

Nepoznati vandali kamenovali su u Beogradu, između stanica Batajnice i Surčina, međunarodni teretni voz koji je vukla nova Vektron elektrolokomotiva broj 193-909, vlasnika kompanije "Srbija Kargo".

Kako se navodi u saopštenju te kompanije, oštećeno je čeono levo staklo pomoćnika mašinovođe i na taj način ugrožena bezbednost osoblja lokomotive.

"S obzirom na pretrpljena oštećenja i pričinjenu materijalnu štetu, lokomotiva je povučena iz saobraćaja. Slučaj je odmah prijavljen policiji, a protiv NN lica, podnete su krivične prijave", navodi se u saopštenju "Kargo".

foto: Beta

Ta kompanija apeluje da se vozovi čuvaju, jer, kako se navodi, svaki nepromišljen postupak i vandalizam direktno ugrožavaju bezbednost voznog osoblja, kao i celokupno bezbedno odvijanje železničkog saobraćaja.

foto: Beta

Kompanija "Srbija Kargo" podseća da je 13. maja ove godine pustila u saobraćaj prve višesistemske Vektron lokomotive od ukupno 16, koliko je kupila od kompanije "Simens", a nove lokomotive su nabavljene nakon gotovo četiri decenije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.