CENTAR BEOGRADA OPET BLOKIRAN, NE IDITE AKO NE MORATE! Izmene na 10 GSP linija, ovo su vam ALTERNATIVE
Centar grada zatvoren, Foto: Espreso.co.rs

snimanje serije

CENTAR BEOGRADA OPET BLOKIRAN, NE IDITE AKO NE MORATE! Izmene na 10 GSP linija, ovo su vam ALTERNATIVE

Povrh svega, dolaziće i do povremene obustave saobraćaja od tri do pet minuta, uz asistenciju saobraćajne policije

Objavljeno: 09:44h

Zatvaranje beogradskih ulica, druga klapa. Zbog snimanja serije "Mornaričke foke", danas će doći do zatvaranja pojedinih centralnih gradskih saobraćajnica, ali i izmena na desetak linija javnog gradskog prevoza.

Kako su najavili nadležni, u periodu od 6.00 do 15.00 doći će do obustave saobraćaja na Trgu Nikole Pašića, na delu od Terazija do Takovske i Bulevara kralja Aleksandra, na potezu od Takovske do Dečanske i Terazijskog tunela, u delu Vlajkovićeve (od Kosovske do Dečanske) i u Dragoslava Jovanovića (od ulaska u garažu ka Bulevaru kralja Aleksandra).

Povrh svega, dolaziće i do povremene obustave saobraćaja od tri do pet minuta, uz asistenciju saobraćajne policije, u Ulici kralja Milana (deo između Trga Nikole Pašića i Ulice Terazije), u periodu od 7.00 do 19.00.

Izmene gradskog prevoza

Tokom snimanja na Trgu Nikole Pašića, doći će i do značajnih izmena na linijama javnog gradskog prevoza.

- Vozila sa linija 5А, 24 i 26 će saobraćati ulicama Bulevar kralja Аleksandra, Takovska, Cvijićeva, Venizelosova, Francuska, Cara Dušana i dalje redovno

- Vozila sa linije 27 ići će ulicama Bulevar kralja Аleksandra, Takovska, Cvijićeva, Bulevar despota Stefana do Trga republike

- Vozila sa linija 37, 44 i 58 ulicama Takovska, Cvijićeva, Venizelosova i dalje redovno

- Vozila sa linija 65 i EKO 1 ulicama Bulevar kralja Аleksandra, Takovska, Svetogorska, Makedonska, Dečanska (Nušićeva u smeru B) i dalje redovno

- Vozila sa linije Ada 1 od Trga republike, pa kroz Bulevar despota Stefana, Cvijićevu, Takovsku, Kneza Miloša i dalje redovno

foto: printscreen

Ovo su vam alternative...

Trg Nikole Pašića je prethodnih meseci, otkako su počeli radovi na Trgu republike, mnogim vozačima postao glavna alternativa, zajedno sa Dečanskom, Braće Jugovića i Bulevarom despota Stefana.

Međutim, kada i on bude zatvoren, kompletan saobraćaj koji dolazi kako iz pravca Ulice kneza Miloša, tako i Bulevara kralja Aleksandra, slivaće se u Takovsku ulicu, a onda dalje u Cvijićevu i Bulevara despota Stefana gde je već viđen „kolaps u najavi“.

Dodatni problem biće i činjenica što se iz Dečanske neće moći kroz Terazijski tunel, već će se do Brankovog mosta moći isključivo iz pravca Bulevara despota Stefana, pa pored Doma omladine.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.