ŽELITE LI ULICE BEZ RUPA NA PUTU? JAVITE SE NAMA! Akcija ESPRESA sve više se širi, ČITAOCI vode PUTARE do kvara
Prijavi rupu, Foto: Espreso.co.rs

PRIJAVITE OŠTEĆENJA

ŽELITE LI ULICE BEZ RUPA NA PUTU? JAVITE SE NAMA! Akcija ESPRESA sve više se širi, ČITAOCI vode PUTARE do kvara

Radimo korisnu tvar, pridružite nam se

Objavljeno:

Interet portal Espreso je u saradnji sa vlastima Grada Beograda pokrenuo akciju "Prijavi rupu" koja daje fenomenalne rezultate!

Sve je veći broj ljudi koji nam na email prijavirupu@espreso.co.rs šalje fotografije koje prosleđujemo nadležnima, a oni ih po prioritetu i novom metodom veoma brzo uklanjaju.

Cilj je, kako je najavio zamenik gradonačelnika Beograda Goran vesić da se do 1. septembra sve rupe zakrpe.

Da bi se na licu mesta uverili u rad i funkcionisanje nove tehnologije za saniranje udarnih rupa proveli smo jedan dan i na terenu sa radnicima, a kako je to prošlo pročitajte OVDE!

Mi smo prisustvovali izvršenju radova, ne bismo li se uverili da se rupe zaista "krpe". U ulici Generala Pavla Jurišića Štruma gde je prva rupa sanirana, udruženim snagama smo zakrpili rupe koje su vozačima zadavale nepotrebne muke.

A sada sa lica mesta dobijamo fotografije kako su radnici "Beograd puta" sanirali udarne rupe u Kokanovoj ulici, a baš po prijavi našeg čitaoca.

Kako je to izgledalo uverite se sami:

1 / 3 Foto: Espreso.co.rs

Veoma je važno da nastavite da nas zatrpavate vašim problemima, kako bi Beograd bio bezbednije mesto za sve vozače, a naši asfalti dostojni vožnje.

Detaljna upustva kako da pravilno prijavite rupu na putu možete pročitati OVDE! Vrlo je važno da sledite ova upustva kako bi "putari" na brz i lak način stigli do rupe i sanirali oštećenja na kolovozu.

Pogledajte kako smo krpili rupe:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.