U GRADU JE KOLAPS! Pazite kojim ulicama idete, I NEKI BUSEVI SU IZMENILI TRASE (FOTO)
Velika gužva na Slaviji, Foto: Printscreen / Naxi kamere

opšti haos

U GRADU JE KOLAPS! Pazite kojim ulicama idete, I NEKI BUSEVI SU IZMENILI TRASE (FOTO)

Velike gužve počele su da se stvaraju pre svega u Nemanjinoj ulici i na Slaviji, gde su putnici nezadovoljni "što nemaju kud" napuštali gradski prevoz i nastavljali svoj put peške

Objavljeno:

Mali maturanti, nezadovoljni zbog jučerašnjeg skandala sa testom iz matematike, okupili su se ispred zgrade Ministarstva prosvete u Nemanjinoj ulici nešto posle 13 časova, da bi kasnije krenuli i u protestnu šetnju, što je dovelo do otežanog odvijanja saobraćaja u delovima kuda kolona đaka prolazi, ali i do promena na linijama javnog gradskog prevoza.

Velike gužve počele su da se stvaraju pre svega u Nemanjinoj ulici i na Slaviji, gde su putnici nezadovoljni "što nemaju kud" napuštali gradski prevoz i nastavljali svoj put peške. Trg je prepun automobila, autobusa i trolejbusa koji se za sada usporeno kreću.

Gužve u Beogradu
Gužve u Beogradu foto: Printscreen / Naxi kamere

- Tramvaj na liniji 2L1 saobraća kroz Resavsku ulicu, umesto uobičajene trase kroz Beogradsku ulicu, dok su tramvaji na liniji devet podeljeni na dva dela. Prvi deo saobraća sa Voždovca do Slavije, dok drugi deo ide iz Bloka 45 do Gospodarske mehane. Linije 7, 11 i 12 trenutno saobraćaju redovno, ali i one imaju problem da se “probiju” kroz kolone - rekli su iz Dispečerskog centra GSP.

Kako dodaju, semafor na uglu Bulevara kralja Aleksandra i Beogradske ulice, kod Pravnog fakulteta, trenutno ne radi, što je prouzrokovalo otežan saobraćaj na ovoj deonici, a kako su napomenuli dežurni iz Dispečerskog centra GSP, i radovi su dodatno doprineli kolonama vozila.

Naime, zatvaranje ulica 27. marta i Kraljice Marije uticalo je na Bulevar kralja Aleksandra, Beogradsku, Ruzveltovu, ali ponajviše na Cvijićevu ulicu u kojima se stvaraju kilometarske kolone vozila.

BONUS VIDEO: Aleksej je rođen u Rusiji, a već 20 godina živi u SRPSKOM SELU

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.