EPILOG HAOSA U NEMANJINOJ: Napadnut policajac ispred zgrade Ministarstva prosvete, oglasio se i Vladimir Rebić
Više policajaca je gađano jajima od strane okupljenih, Foto: Espreso.co.rs

POLICIJSKI SLUŽBENICI GAĐANI JAJIMA

EPILOG HAOSA U NEMANJINOJ: Napadnut policajac ispred zgrade Ministarstva prosvete, oglasio se i Vladimir Rebić

Direktor policije Vladimir rebić pozvao okupljene ispred zgrade Ministarstva prosvete u Nemanjinoj ulici u Beogradu da se uzdrže od bilo kakvog nasilja

Objavljeno:

Policijski službenici koji su zaduženi za obezbeđenje zgrade u Nemanjinoj ulici 22-26, u kojoj se nalazi i Ministarstvo prosvete, napadnuti su od strane okupljenih na skupu.

Kako "Kurir" saznaje, više policajaca je gađano jajima od strane okupljenih, što se može videti i na slikama dvojice pripadnika policije koji su ovom prilikom i pogođeni.

Direktor policije Vladimir Rebić osudio je današnji napad na policijske službenike ispred zgrade Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, kada su okupljeni na skupu gađali jajima pripadnike policije.

"Nedopustivo je da bilo ko sebi daje za pravo da napada, vređa ili gađa jajima policijske službenike. Ljudi koji imaju možda i najteži posao u Srbiji i brinu o bezbednosti svih građana, nisu zaslužili da budu glineni golubovi i da ih bilo ko ponižava na ovaj način", rekao je direktor Rebić.

Policijski službenik gađan jajima
Policijski službenik gađan jajima foto: Kurir

On je pozvao okupljene ispred zgrade Ministarstva prosvete u Nemanjinoj ulici u Beogradu da se uzdrže od bilo kakvog nasilja i da prestanu sa napadima na policijske službenike.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.