LIFT SMRTI U NOVOBEOGRADSKIM BLOKOVIMA! Vožnja je ovu devojku mogla da košta života, dobro je ostala živa! (VIDEO)
Lift je ovu ženu MOGAO DA SMRSKA, Foto: Printsreen / Twitter

HAOS

LIFT SMRTI U NOVOBEOGRADSKIM BLOKOVIMA! Vožnja je ovu devojku mogla da košta života, dobro je ostala živa! (VIDEO)

Krajnje uznemirujući video snimak

Objavljeno:

Korisnica društvene mreže Tviter objavila je krajnje uznemirujući snimak. Naime, ono što joj se dogodilo u liftu zgrade u kojoj živi zapanjilo je građane, koji su izrazili svoju zabrinutost, ali i čuđenje.

Kako je obavljeno lift se nalazi u jednom od novobeogradskih solitera.

Devojka je ušla u lift, a nakon vožnje, kada je ova pokretna kutija stala, ona je otvorila vrata da izađe, dok su je sekunde delile od stravične nesreće.

Naime, maltene u istom momentu kada je iskoračila iz lifta, on se opet pokrenuo.

Devojka je napisala da je srećom nju ovo zadesilo, a ne neku majku sa detetom, a kada pogledate video, shvatićete zašto.

Građani su u komentarima izrazili bes, te su prozvali servisere koji održavaju liftove, a mnogi su konstatovali da su u pitanju relativno novi lifotovi, te zaključili da za pomenutu incident neko mora da odgovara.

"Za ovo je kriv onaj ko održava lift i za ovakvu neodgovornost treba nekom izlomiti noge minimum. Lift mora odmah da se isključi. Kod liftova postoji nešto sto se zove sigurnosni krug ili niz i tu su redno vezani kontakti koji su tu zbog bezbednosti-kontakt zabrave prilaznih vrata", "Bože dragi, ovo je strahota! "Menjali su ih pre 10ak godina.. Ovo su relativno novi liftovi..", samo su neki od komentara.

Devojka koja je za dlaku izbegla mnogo gori ishod, napisala je u komentari,ma da razmišlja da tuži servisere.

Budite oprezni, ovo može da se dogodi i vama!

BONUS VIDEO: UČENICI ŠKOLE DRINKA PAVLOVIĆ SU PRIMER SVIMA: Prave kolače za Andreja, kako bi sakupili novac za lečenje! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.