ZONSKO PARKIRANJE STIGLO NA JOŠ JEDNU LOKACIJU U BEOGRADU: Da li znate da sada možete dobiti RAČUN I OVDE!?
Parking / Ilustracija, Foto: Filip Plavčić

VODITE RAČUNA

ZONSKO PARKIRANJE STIGLO NA JOŠ JEDNU LOKACIJU U BEOGRADU: Da li znate da sada možete dobiti RAČUN I OVDE!?

Iz "Parking servisa" podsećaju da na opštim parkiralištima izvan zoniranog područja, u takozvanoj "plavoj zoni", parkiranje nije vremenski ograničeno

Objavljeno:

Primena zonskog parkiranja počela je od ponedeljka, 1. aprila u još jednom delu Zemuna, saopšteno je iz JKP "Parking servis" , a ako je suditi po društvenim mrežama, takva uredba sada je stigla i do Dvorane Pionir i okoline.

Radnici ovog preduzeća su prvih dana primene zonskog sistema informisali građane o uslovima za dobijanje povlašćene parking karte i drugim načinima plaćanja parkiranja deleći flajere i obaveštenja.

Opštim parkiralištima izvan zoniranog područja, takozvanoj "plavoj zoni", obuhvaćene su i sledeće ulice:

22. oktobra Akademska Avijatičarski trg (leva strana) Bežanijska Dr Miloša Radojčića Dubrovačka Glavna (leva strana) Gundulićeva Majakovskog Nemanjina Nikolaja Ostrovskog Preka Rabina J. Alkalaja Rajačićeva Svetosavska Štrosmajerova Viktora Bubnja Vrtlarska Vukova Miroslava Tirša Karađorđeva Danila Medakovića Karađorđev trg

Parkiranje se plaća slanjem SMS poruke ili kupovinom parking karte na trafici ili kod kontrolora. Slanjem SMS-a koji sadrži registarsku oznaku vozila na 9119 plaća se jedan sat parkiranja, a na 9118 plaća se višesatna parking karta koja važi istog dana do kraja radnog vremena parkirališta. Ako korisnik dobije nalog za plaćanje dnevne parking karte i plati ga u roku od osam dana od dana izdavanja ostvaruje pravo na 50 odsto popusta, navode u ovom preduzeću.

Iz "Parking servisa" podsećaju da na opštim parkiralištima izvan zoniranog područja, u takozvanoj "plavoj zoni", parkiranje nije vremenski ograničeno, a naplata parkiranja se obavlja radnim danima od 8 do 21 čas i subotom od 8 do 14 časova.

BONUS VIDEO:

TAKO IM I TREBA KADA ISPORUČUJU FLAMBIRANA JELA! Šta zna protivpožarni aparat, šta je specijalitet kuće (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.