DVA NAPADA NA TAKSISTE U ISTOM DANU: Posle tuče u Novom Beogradu, nov sukob u centru grada!
Taksi / Ilustracija, Foto: Filip Plavčić

HAOS

DVA NAPADA NA TAKSISTE U ISTOM DANU: Posle tuče u Novom Beogradu, nov sukob u centru grada!

- Kolega nikada ranije nije video napadače - navode iz taksi komore

Objavljeno:

Posle okršaja u Novom Beogradu dvojice vozača iz različitih udruženja, sukobi beogradskih prevoznika nastavili su se i u centru grada. U Ivanovačkoj ulici kod broja 8 na Paliluli dva muškarca napala su kasnije taksistu Beogradskog poslovnog taksija, prenose beogradski mediji.

Kako saznaju beogradski mediji, muškarac na motoru šutirao je vozilo Beogradskog poslovnog taksija, a zatim je pristigao i "punto", čiji se vozač pridružio napadu. Zatim, počelo je vređanje i udaranje automobila. Taksista je pozvao pomoć preko mreže, i stigle su kolege i policija.

- Kolegu iz Beogradskog poslovnog taksija napala su dvojica nepoznatih muškaraca, kada se odazvao na poziv. Jedan je bio u "puntu" i šutnuo auto u vrata", žestoko je je opsovao: "Šta je p**** taksističke, sada smo vam j***** mater u Novom Beogradu, i sad ćemo ponovo. Očigledno da zna materiju između taksista i nelegalnih auto-prevoznika. Posle toga jedan od njih je otišao u otvorenu garažu, parkirao se. Zatim su ga našli taksisti, da li su ga tukli, ne znam. Policija je napravila zapisnik - kaže direktor taksi komore Boško Vukojević.

Vukojević dodaje da taksista napadače nije viđao odranije i da su ga napali potpuni neznanci.

Nekoliko sati razlike juče je delilo je dva okršaja.

U napadu na taksistu koji se juče oko 14.30 sati dogodio u Novom Beogradu, učestvovalo je za sada nepoznato lice, a iz taksi komore tvrde da je reč o vozaču nekih od nelegalnih prevoznika.

Cela situacija kulminirala je kada su se unakrsno oglašavali direktori "CarGo" i "Cammeo" preduzeća, te su krivicu svaljivali međusobno, govoreći da njihovi vozači nisu krivi.

BONUS VIDEO:

POGLEDAJTE HAPŠENJE ZBOG ŠVERCA ORUŽJA: Švedski državljanin poreklom iz Srbije putovao sa oružjem sakrivenim u putničkoj torbi (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.