AUTOBUS JE NAPRAVIO OZBILJAN PREKRŠAJ ISPRED VLADE SRBIJE: Policija je bila tu, EPILOG JE NEOČEKIVAN (FOTO)
Saobraćajni prekršaj u centru Beograda, Foto: facebook/vozačitramvaja/printscreen

svakodnevica

AUTOBUS JE NAPRAVIO OZBILJAN PREKRŠAJ ISPRED VLADE SRBIJE: Policija je bila tu, EPILOG JE NEOČEKIVAN (FOTO)

On je započeo nepropisno skretanje ulevo iz Nemanjine u Ulicu kneza Miloša, a baš u tom trenutku iza njega nailazilo je policijsko vozilo

Objavljeno:

Da saobraćajni prekršaji stanovnicimaBeograda nisu strani, možete videti gde god se okrenete dok šetate ili se vozite gradom, a da je policajac koji upravlja policijskim autom načinio prekršaj0 e to baš i nije svakodnevica, čak je i loš primer.

Ovog puta je jedan saobraćajni prekršaj napravio vozač putničkog autobusa "Stup Vršac".

On je započeo nepropisno skretanje ulevo iz Nemanjine u Ulicu kneza Miloša, a baš u tom trenutku iza njega nailazilo je policijsko vozilo.

Iako se očekivalo da će ovaj potez vozača autobusa biti kažnjen i da je policija naišla u pravo vreme, susret na raskrsnici ipak se završio bez kazne, tako što je svako nastavio svojim putem.

1 / 3 Foto: facebook/vozačitramvaja/printscreen

Prizor je zabeležio jedan građanin, koji je fotografije okačio na Fejsbuk, iznenađen time što, ne samo da vozač autobusa nije kažnjen za prekršaj, već i zbog toga što ga je policijsko vozilo, sa upaljenim rotacionim svetlima, propustilo bez zaustavljanja i produžilo kuda se zaputilo - i to trakom u suprotnom smeru.

Šta vi kažete na ovo?

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.