MARKO BASTAĆ: Goran Vesić planira da otme sportski centar opštini Stari grad
Marko Bastać, Foto: Ivana Radovanov

UPOZORAVA

MARKO BASTAĆ: Goran Vesić planira da otme sportski centar opštini Stari grad

Opština je pokušala da naplati potraživanja od pravnog lica koje koristi teniske terene, a onda se pojavio grad Beograd sa stavom da korisnik ne mora ništa da plaća

Objavljeno:

Večiti zamenik Vesić Goran je, iz očaja zbog toga što smo zajedno sa građanima uspeli da obustavimo izgradnju žičare i odložimo početak radova na teritoriji opštine Stari grad najavljenih za 1. maj, krenuo u osvetnički pir.

Naime, večiti zamenik je započeo proces otimanja SRPC „Milan Gale Muškatirović“ u kome se trenutno ralizuje šest besplatnih programa sa više od 27.500 korisnika, dok je ukupan broj posetilaca veći od 260.000 ljudi. Ovaj svoj plan namerava da ozvaniči odlukama Skupštine grada Beograda, koju opozicija bojkotuje.

Opravdanje za svoj osvetnički čin, večiti zamenik Vesić Goran pronalazi u dugovanjima dorćolskog sportskog centra prema javnim komunalnim preduzećima. U svojim obrazloženjima, večiti zamenik zaboravlja da kaže da je pomenuti dug direktna posledica otimanja teniskih terena i prihoda koje je po osnovu njihovog rentiranja ostvarivao centar.

foto: Promo

Opština je pokušala da naplati potraživanja od pravnog lica koje koristi teniske terene, a onda se pojavio grad Beograd sa stavom da korisnik ne mora ništa da plaća. Na ovaj način SRPC „Milan Gale Muškatirović“ je oštećen za iznos koji prelazi 2 miliona evra, što je tri puta više nego što iznose potraživanja gradskih komunalnih preduzeća prema centru.

Ovo ne smemo dopustiti.

Pozivamo građane da zajedno branimo naš „Gale“ od večitog zamenika. Nas ipak ima više i to ćemo i dokazati.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.