KAD TE BUDEM SNIMIO, TI SI MOJ! Dok je Bastać protestovao, ONI SU ZAPALI U ŽESTOKI FAJT (VIDEO)
Muškarac koji protestuje protiv Bastaća, Foto: Printscreen/Tviter

verbalni obračun

KAD TE BUDEM SNIMIO, TI SI MOJ! Dok je Bastać protestovao, ONI SU ZAPALI U ŽESTOKI FAJT (VIDEO)

Isplivao snimak verbalnog obračuna jednog od građana koji je protestovao na trgu s Markom Bastaćem, i starijeg muškarca koji se usprotivio protestima

Objavljeno:

Predsednik opštine Stari grad Marko Bastać je na Trgu Republike s građanima i članovima uprave te gradske opštine, juče oko 12 sati, blokirao radove na rekonstrukciji.

On se tom prilikom još jednom usprotivio radovima na centralnom gradskom trgu, i poručio da građani žele referendum o tom pitanju.

Protest na Trgu Republike
Protest na Trgu Republike foto: Espreso.co.rs

"Grupa očigledno instruiranih provokatora, krijući se ispod kapuljača, pokušala je danas da spreči akciju blokade radova na Trgu republike, uzvikujući psovke i uvrede predsedniku opštine Stari grad Marku Bastaću i okupljenim građanima", objavila je juče i pres služba Skupštine opštine Stari Grad.

Sada je isplivao i snimak verbalnog obračuna Marka Dragoslavića, jednog od građana koji je protestovao na trgu sa Markom Bastaćem, i starijeg muškarca koji se usprotivio protestima.

Dragoslavić je u svom tvitu konstatovao "Bot je totalno van sebe, šta li im stavljaju u sendviče?!", te pozvao tviteraše da pogledaju video.

"Šta hoćeš, bre! Ko si ti da smeš da me snimaš", kaže osoba koja je snimljena u videu.

Mutna slika
Mutna slika foto: Printscreen/Tviter

Nakon što je Dragoslavić nastavio da snima, stariji muškarac je odbrusio: "Ja kad te snimim, ti si moj!". Posle je dodao šaljivo: "Da te snimim, da ti pokažem kako si lep".

"Mogu da vidim sliku kako sam ispao?", nastavio je Marko Dragoslavić, nakon čega mu je neimenovani muškarac pokazao fotografiju, te je nastavljena "prepirka" u nešto ležernijem tonu oko toga kako je ispala slika.

Bilo je još incidentnih situacija:

Kako juče, tako i danas:

Marko Dragoslavić je pre par godina bio u fokusu medija kada je Kliničko bolnički centar Zvezdara saopštio da je direktor te ustanove, Petar Svorcan, pretučen u petak na raskrsnici u blizini bolnice. Prema njihovim tadašnjim navodima, Svorcana je napao Marko Dragoslavić, protiv koga su kako kažu, više puta podnosili prijave zbog neovlašćenog slikanja unutar bolnice i uznemiravanja, o čemu je Espreso pisao OVDE.

BONUS VIDEO: Ivica iz rata na Košarama ima uspomenu NATOPLJENU NJEGOVOM KRVLJU i pamti JAUKE

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.