SKANDALOZAN INSTAGRAM PROFIL ŠOKIRAO BEOGRAĐANE: Javno stavlja slike MESTA ZA NUŽDU, pa ocenjuje od 1 do 10! (FOTO)
Beograd / Ilustracija, Foto: Printscreen

OLAKŠAJTE SE

SKANDALOZAN INSTAGRAM PROFIL ŠOKIRAO BEOGRAĐANE: Javno stavlja slike MESTA ZA NUŽDU, pa ocenjuje od 1 do 10! (FOTO)

Ono što je interesantno je i to da ovaj profil ocenjuje mesta "za šoranje" brojevima od 1 do 10, u odnosu na to gde je imao najbolje iskustvo

Objavljeno: 21:25h

Jedan od najvećih problema prestonice je javni toalet. Većina građana, ali i turista žali se na nedostatak mesta gde bi mogli da se olakšaju u velikom Beogradu.

Zato je jedan dovitljivi građanin dosetio da napravi instagram profil, na kome će pomoći svima onima kojima se priide u WC dok su u gradu.

Naime, njegov profil se zove "Mesta za šoranje" , a na profilu su okačene razne fotografije zabačenih uglova glavnog grada na kojima, pretpostavlja se, neko može da piški.

Ono što je interesantno je i to da ovaj profil ocenjuje mesta "za šoranje" brojevima od 1 do 10, u odnosu na to gde je imao najbolje iskustvo.

"U blizini Mileševske ulice, sjajan park. Mesta i dosta ćoškova. Noćna ocena 9.25/10.00" , napisao je ispod jedne fotografije.

"Iza benzijske pumpe, do parka... odlično mesto, centar grada... 10/10 ima mesta, nema ljudi" , piše ispod druge fotografije.

"Čak i ljudi koji rade u elitnim delovima grada, žele da izađu na svež vazduh zbog šoranja... dosadi luksuzna klonja.. ogroman park, ima mesta, no brdo ljudi.. solidnih 8.25/10" , piše ispod treće fotografije.

Ukoliko ste skloni "piškenju na svakih pola sata" i ne možete da izdržite običnu šetnju u gradu, savetujemo vam da pogledate profil i možda uspete da pomognete sebi.

BONUS VIDEO:

POSLE INCIDENTA GRAĐANI SE OKUPILI U BORČI ISPRED PEKARE "ROMA": Albanac delio burek, bilo i provokacija (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.