STANARI NA VIDIKOVCU U STRAHU ZBOG OBRUŠAVANJA FASADE: Vetar uništava sve, plašimo se da izađemo iz zgrade (FOTO)
Vetar / Ilustracija, Foto: Beta

košava napravila haos

STANARI NA VIDIKOVCU U STRAHU ZBOG OBRUŠAVANJA FASADE: Vetar uništava sve, plašimo se da izađemo iz zgrade (FOTO)

Ekipa našeg portala razgovarala je s stanirima ove zgrade

Objavljeno:

Zbog ogromnog vetra koji ovih dana duva u Beogradu, deo fasade na zgradi u Vidikovačkom vencu u Rakovici sve se više obrušava, a stanari su u strahu da će ih prilikom izlaza iz zgrade nešto ubiti, ali i da će krov uskoro krenuti da prokišnjava, a zidovi da upijaju vlagu.

Jedna od stanarki solitera na Vidikovačkom vencu 85, u razgovoru za Espreso.co.rs rekla je da su rano jutros u ovoj zgradi bili i vatrogasci.

- Haos je počeo još sinoć. Celo jutro ispred zgrade su bila dva vatrogasna vozila. Dobar deo parkinga je ograđen, jer fasada neprestano pada. Ovo je ogromna zgrada, mnogo ljudi živi u njoj, svi su veoma zabrinuti. Ne znamo da li će deo fasade nekome pasti naglavu...

Kako je dalje objasnila, ceo okrug zgrade je zabarikadiran, a stanari se pored svojih domova boje i za decu, ali i za automobile sa parkinga ispred zgrade.

Na tviteru se pojavilo i upozorenje sugrađanke da fasada na soliteru u Vidikovačkom vencu 85 "neće izdržati do sutra", čime je podsetila na stari problem s kojim se bore stanari u zgradama od broja 75 do 85.

Delovi fasade se još uvek odvaljuju.

BONUS VIDEO:

SNIMAK IZ PANČEVA ŠOKIRAO: Stigao saharski pesak u Srbiju (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.