POGLEDAJTE KAKO BOŠKOVI VANDALI RUŠE BEOGRAD: Gaze, divljaju i urlaju na Trgu republike (VIDEO)
Nasilni demonstranti su u toku šetnje prišli ogradama postavljenim u centru Beograda, a onda ih uništavali, lomili i gazili!, Foto: Prinstcreen

STRAŠNE SCENE U PRESTONICI!

POGLEDAJTE KAKO BOŠKOVI VANDALI RUŠE BEOGRAD: Gaze, divljaju i urlaju na Trgu republike (VIDEO)

Nasilni demonstranti su u toku šetnje prišli ogradama postavljenim u centru Beograda, a onda ih uništavali, lomili i gazili

Objavljeno: 22:21h

Večerašnji protest "1 od 5 miliona" se po svemu sudeći otrgao kontroli! Naime, nasilnici i fašisti predvođeni Boškom Obradovićem danas su napravili haos na Trgu republike u centru prestonice.

Nasilni demonstranti su u toku šetnje prišli ogradama postavljenim u centru Beograda, a onda ih uništavali, lomili i gazili.

Plan večerašnjeg protesta je bio odlazak na televiziju Pink, ali se on ipak na kraju nije realizovao, već je zaštitna ograda sa trga prebačena ispred ulaza u Stari dvor, odnosno kod Skupštine Srbije.

foto: Prinstcreen

Pomoćnik gradonačelnika Beograda Aleksandar Marković reagovao je večeras na uništavanje tek rekonstruisanog Trga Republike koje su, kako je rekao, "učinili huligani predvođeni Draganom Đilasom".

foto: Prinstcreen

- Večeras su sa Đilasom Beograd uništavali Aleksandar Bjelić, bivši gradski menadžer koji odgovara pred Specijalnim sudom za krađu od šest miliona evra zbog krađe na rekonstrukciji Bulevara kralja Aleksandra i Branko Miljuš, bivši direktor Đilasove i Miškovićeve firme. Vreme je da država konačno stane na put ovim nasilnicima - zaključio je Markovć.

Pogledajte kako su Boškovi vandali lomili na Trgu republike:

BONUS VIDEO:

RASTURAJU TRG REPUBLIKE: Đilasovi i Boškovi vandali ruše sve pred sobom - 2

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.