GDE JE SADA BAKA MARA (90)? Staricu PRINUDNO ISELILI iz stana, njena ćerka očajna: Ne znamo šta ćemo sa životom...
Baka Marina ćerka nije želela da otkriva gde tačno one sada borave..., Foto: Espreso.co.rs

STRAŠNO!

GDE JE SADA BAKA MARA (90)? Staricu PRINUDNO ISELILI iz stana, njena ćerka očajna: Ne znamo šta ćemo sa životom...

Baka Marina ćerka nije želela da otkriva gde tačno one sada borave...

Objavljeno:

Prinudno iseljenje Mare Džanković, poznatije kao baka Mare (90), iz stana u kom je živela u Sarajevskoj ulici 67 u centru Beograda, uzburkalo je javnost.

Policija je u cik zore prvo iz stana izvela njenu ćerku Danijelu, da bi lekari Hitne pomoći, zatim 90-godišnju staricu koja boluje od embolije pluća i teške srčane insuficijencije, prebacili u Urgentni centar. Ona je posle detaljnih pregleda puštena, tačnije, kako nezvanično saznajemo, sama je zahtevala da je puste iz bolnice.

Ekipa “Blica” kontaktirala je njenu ćerku kako bismo saznali gde se sada nalazi baka Mara, kako se oseća, da li je zdravsteno dobro, i gde će naći krov nad glavom.

- Moja majka je u očajnom stanju sada, ima modricu na ruci jer su je nasilno vukli niz stepenice dok su nas iseljavali iz stana - tvrdi ćerka Danijela.

Baka Marina ćerka nije želela da otkriva gde tačno one sada borave, ali je dodala “da ne znaju gde će nastaviti sa svojim životima i nisu sigurne gde će im biti novi dom”.

Dugogodišnja komšinica baka Mare i Danijele, veoma potresena jučerašnjim događajem, priča kroz suze koliko joj je teško što njih dve nemaju više krov nad glavom, posebno zbog toga jer je baka Mara teško bolesna i u poznim godinama života.

- Ne znam koliko će ona još moći da izdrži, mnogo ju je sve ovo potreslo. I ona i Danijela su divne osobe, ne znam kako je ovo moglo baš njima da se dogodi. Nadam se da će se Danijela što pre zaposliti i imati novca bar za Marine lekove - kaže komšinica.

Danijela je za "Blic" objasnila kako su joj lične stvari i dokumenta ostali u stanu koji je navodno zapečaćen, a nisu joj dozvolili da dođe po majčine lekove koji su joj preko potrebni.

Kako nezvanično saznajemo, baka Mara i njena ćerka se nalaze u stanu kod poznanice, ali je neizvesno koliko će tamo moći da ostanu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.