PIROMANI PALE BLOKOVE I BEŽANIJU: Umalo vatreni pakao  na NOVOM BEOGRADU! GRAD U HAOSU
Kontejner u Bloku 62 umalo nije izazvao haos, da jedan sugrađanin nije reagovao pravovremeno, Foto: Printscreen / Kurir

uskoro privođenje!

PIROMANI PALE BLOKOVE I BEŽANIJU: Umalo vatreni pakao na NOVOM BEOGRADU! GRAD U HAOSU

Kontejner u Bloku 62 umalo nije izazvao haos, da jedan sugrađanin nije reagovao pravovremeno

Objavljeno:

Zasad nepoznati piromani zapalili su u noći između ponedeljka i utorka veći broj kontejnera u novobeogradskim blokovima 62 i 62 i u okolini Stare Bežanije. Vatrogasci su imali pune ruke posla zbog bahatih pojedinaca, a pukom srećom izbegnuta je veća materijalna šteta. Zbog ove neverovatne pojave, policija će narednih dana pojačati patrole u ovom delu grada, a kako saznajemo pregledaju se i snimci kamera kako bi se ovaj razbojnik priveo u najkraćem roku.

Kontejner u Bloku 62 umalo nije izazvao haos, da jedan sugrađanin nije reagovao pravovremeno.

- Između zgrada u Ulici Dušana Vukasovića između brojeva 51 i 41 vatra u kontejneru se razgorela oko 1.35 časova i dlaka je falila da se upali "golf 5". Za samo 2,3 minuta zapalio bi se veliki broj parkiranih automobila i nastao bi haos. Međuti, jedan stanar je doneo nekoliko kofa vode i sam ugasio požar. Vatrogasci su došli brzo, ali da se čovek nije sam obračunao sa vatrom, usledio bi pakao - kaže očevidac za Kurir.

Vatrogasne patrole su usput ugasile još nekoliko kontejnera, a očigledno da su vandali mogli da izazovu haos i ogromnu štetu.

Izvor Kurira iz policije navodi da će u ovom delu grada biti pojačane patrole kako bi piroman bio uhapšen u najkraćem roku.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.