POSEČENO 430 PLATANA U BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA! Đilas besan, optužuje Vesića za EKOCID!
Dragan Đilas i Goran Vesić, Foto: Vladimir Sporčić, Print Screen Youtube

fajt

POSEČENO 430 PLATANA U BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA! Đilas besan, optužuje Vesića za EKOCID!

Vesić je nakon saopštenja na konferenciji zahvalio svim prisutnima

Objavljeno:

U Beogradu je jutros nešto pre 10 časova počela seča platana u ulici Bulevar Kralja Aleksandra, saopšteno je na konferenciji za medije.

Kako je saopštio PR tim Dragana Đilasa nalogodavac ovog skandala je zamenik gradonačelnika Goran Vesić koji kako kažu, vrši ekocid u prestonici.

- Nekoliko grupa građana i organizacija zatražilo je jutros od gradske vlasti da poništi odluku o seči platana u Bulevaru kralja Aleksandra. To, međutim, nije dalo mnogo rezultata rekao je Đilas i ujedno pozvao sve građane da izađu na ulice u znak protesta zbog ekocida od strane Vesića lično.

Vesić je nakon saopštenja na konferenciji zahvalio svim prisutnima, a na pitanja novinara nije hteo da ogovora i brzi otišao u nepoznatom pravcu.

Ova vest je izmišljena! Razlog? Danas je 1. april, svetski dan šale i pošalice! Oprostićete nam, naravno, na ovoj prvoaprilskoj šali, zadatak nam je bio da vas malo razveselimo u ovom danu koji bi trebalo da nas podseti koliko je humor bitan u životima svih nas. Nadamo se da smo uspeli!

BONUS VIDEO:

(Espeso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.