VELIKE PROMENE ZA SVE VOZAČE U BEOGRADU: Naplata parkiranja od 1. aprila u 23 ulice NA OVOJ OPŠTINI!
Radnici ovog preduzeća će prvih dana primene zonskog sistema informisati građane o uslovima za dobijanje povlašćene parking karte i drugim načinima plaćanja parkiranja deleći flajere i obaveštenja, Foto: Beta / Miloš Miškov

VOZAČI, OBAVEŠTENJE!

VELIKE PROMENE ZA SVE VOZAČE U BEOGRADU: Naplata parkiranja od 1. aprila u 23 ulice NA OVOJ OPŠTINI!

Radnici ovog preduzeća će prvih dana primene zonskog sistema informisati građane o uslovima za dobijanje povlašćene parking karte i drugim načinima plaćanja parkiranja deleći flajere i obaveštenja

Objavljeno:

Primena zonskog parkiranja počeće od ponedeljka, 1. aprila u još jednom delu Zemuna, saopšteno je iz JKP "Parking servis".

Radnici ovog preduzeća će prvih dana primene zonskog sistema informisati građane o uslovima za dobijanje povlašćene parking karte i drugim načinima plaćanja parkiranja deleći flajere i obaveštenja.

Opštim parkiralištima izvan zoniranog područja, takozvanoj "plavoj zoni", biće obuhvaćene sledeće ulice:

22. oktobra Akademska Avijatičarski trg (leva strana) Bežanijska Dr Miloša Radojčića Dubrovačka Glavna (leva strana) Gundulićeva Majakovskog Nemanjina Nikolaja Ostrovskog Preka Rabina J. Alkalaja Rajačićeva Svetosavska Štrosmajerova Viktora Bubnja Vrtlarska Vukova Miroslava Tirša Karađorđeva Danila Medakovića Karađorđev trg

Za sve stanare novozoniranog dela Zemuna omogućena je kupovina povlašćene parking karte (PPK) po ceni od 457 dinara mesečno. Povlašćenu parking kartu stanari i pravna lica mogu kupiti u poslovnicama Korisničkog servisa "Parking servisa" u Takovskoj 31, Mileševskoj 51 i Kraljice Marije 7) i putem portala ePPK, saopšteno je iz "Parking servisa".

Parkiranje se plaća slanjem SMS poruke ili kupovinom parking karte na trafici ili kod kontrolora. Slanjem SMS-a koji sadrži registarsku oznaku vozila na 9119 plaća se jedan sat parkiranja, a na 9118 plaća se višesatna parking karta koja važi istog dana do kraja radnog vremena parkirališta. Ako korisnik dobije nalog za plaćanje dnevne parking karte i plati ga u roku od osam dana od dana izdavanja ostvaruje pravo na 50 odsto popusta, navode u ovom preduzeću.

Iz "Parking servisa" podsećaju da na opštim parkiralištima izvan zoniranog područja, u takozvanoj "plavoj zoni", parkiranje nije vremenski ograničeno, a naplata parkiranja se obavlja radnim danima od 8 do 21 čas i subotom od 8 do 14 časova.

BONUS VIDEO:

LOPOVI NAGRABUSILI U PRODAVNICI ORUŽJA! Kad su krenuli da beže svi potegli pištolje na njih! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.