RUŠI SE ANOREKSIČNA ZGRADA NA ZVEZDARI! Arhitektonski bizar BROJI POSLEDNJE DANE
Arhitektonski bizar BROJI POSLEDNJE DANE, Foto: Twitter

a pri kraju je

RUŠI SE ANOREKSIČNA ZGRADA NA ZVEZDARI! Arhitektonski bizar BROJI POSLEDNJE DANE

Ubrzo se ispostavilo da je reč o divljoj gradnji, te da su i dosadašnji radovi izvođeni bez adekvate građevinske dozvole

Objavljeno:

Anoreksična zgrada u Beogradu, divlja gradnja u Ulici Svetozara Zorića na Zvezdari, trebalo bi uskoro da bude srušena do svog "mršavog" temelja, potvrdili su iz Sekreterijata za inspekcijske poslove Grada Beograda.

Arhitektonski bizar, u kome je nejasno kako bi uopšte iko živeo, da je zapravo priveden kraju, trebalo bi da uskoro oslobodi pogled stanovnicima okolnih zgrada, koji su se izgradnji ovog objekta najviše i protivili, pišu mediji.

- Uklanjanju objekata pristupiće se nakon što se ispune svi zakonom propisani uslovi, o čemu će javnost blagovremeno biti obaveštena - rekli su iz Sekreterijata za inspekcijske poslove dodali da je inspekcijski nadzor na teritoriji grada Beograda poveren je građevinskoj inspekciji grada Beograda.

Podsetimo, najčudnije zdanje u prestonici još uvek je u sivoj fazi, jer je gradnja prekinuta u oktobru, kada je javnost saznala za nju. Ubrzo se ispostavilo da je reč o divljoj gradnji, te da su i dosadašnji radovi izvođeni bez adekvate građevinske dozvole.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.