POKLONJENA PARKING MESTA VANSIJU PLAĆAJU BEOGRAĐANI! Koji su pravi motivi za uvođenje ljubičaste parking zone?
Marko Basrać, Foto: PARKING SERVIS

oglasio se

POKLONJENA PARKING MESTA VANSIJU PLAĆAJU BEOGRAĐANI! Koji su pravi motivi za uvođenje ljubičaste parking zone?

Protivi se uvođenju ljubičaste parking zone

Objavljeno:

Predsednik opštine Stari grad oglasio se još jednom povodom uvođenja ljubičastih parking zona.

- Dali smo Goranu Vesiću i svima koje podmeće da u njegovo ime uvredama pokušaju da prikriju koliko je ova vlast kriminalizovana, bahata i nestručna, dovoljno vremena da objasni prave motive uvođenja preskupe i besmislene ljubičaste parking zone.

- Pošto je javnost ostala uskraćena za odgovore, dužni smo da ukažemo da sve što rade danas u Parking servisu, a po diktatu večitog zemenika Vesić Gorana jeste pokušaj da nadoknade rupu u prihodima koja se pojavila jer su parking mesta oko Aerodroma Beograd, koji je dat na upravanjanje kompaniji „Vansi“, poklonili koncesionaru.

Dakle, ova gradska vlast nije samo saučesnik unetransparentnim procesima kojima se privredni resursi ove zemlje ustupaju stranim kompanijama, već negativne posledice takvog činjenja oni prebacuju na teret građana kroz uvođenje novih nameta. Ovo je još jedan dokaz da ova vlast ne radi u interesu građana već je u funkciji zaštite interesa krupnog kapitala.

Naša je obaveza ne samo da ukazujemo na ovakve pojave, već da na sve moguće načine zaštitimo ekonomske potencijale ovog društva i životni standard građana. U tome nas neće sprečiti pritisak paradržavnih spin majstora koji od juče maskirani u novinare učestvuju i u performansima smišljenim da dodatno utiču na rad sudova. U tome nas neće sprečiti ni pritsci i pretnje koje po diktatu večitog zamenika Vesića stižu do nas sa raznih strana.

Za to vreme gradonačelnik poznat pod imenom Fikus 2.0 nastavlja da se ne meša u svoj posao. On ne razume da lustracija, na koju su se Sporazumom sa narodom obavezali oni koji će vršiti vlast nakon što u političku penziju oteramo sistem koji radi samo za privilegovane, nečinjenje neće uzimati kao olakšavajuću okolnost, izjavio je Bastać.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.