UKLANJANJEM TABLI, UKLANJAMO LJUBIČASTU ZONU: Bastać demontirao novu parking zonu (FOTO)
Marko Bastać uklanja tablu nove, ljubičaste parking-zone, Foto: Privatna arhiva

stari grad

UKLANJANJEM TABLI, UKLANJAMO LJUBIČASTU ZONU: Bastać demontirao novu parking zonu (FOTO)

Nova A zona obuhvata 20 ulica koje su do sada pripadale drugoj zoni, pa je ona napravljena praktično prekrajanjem postojeće žute zone

Objavljeno:

Sredinom februara uvedena je nova zona za parkiranje - zona A (ljubičasta). Vreme zadržavanja u ovoj zoni je 30 minuta, dok je cena za to vreme 100 dinara, dodatnog vremena nema, a kazna iznosi čak 1.870 dinara.

Nova A zona obuhvata 20 ulica koje su do sada pripadale drugoj zoni, pa je ona napravljena praktično prekrajanjem postojeće žute zone. Nova, ekstra zona proteže se na potezu oivičenom Brankovom i Ulicom carice Milice, Gračaničkom, Pariskom i Karađorđevom.

Predsednik opštine Stari grad, Marko Bastać u saopštenju koje prenosimo u celosti, objasnio je zbog čega su organizovali akciju uklanjanja tabli koje označavaju novu, ljubičastu parking-zonu.

"Stanovnici Beograda su taoci bahate, nekompetentne i korumpirane vlasti koju predvode gradonačelnik poznat pod imenom Fikus 2.0 i večiti zamenik. Dokazi za ove tvrdnje su svuda oko nas. Poslednji u nizu suludih projekata ovog dvojca sa kormilarom, koji direktno utiče na pad kvaliteta života na Starom gradu jeste projekat uvođenja ljubičaste parking-zone za koju šta treba da znači nisu baš znali ni oni koji su formalno zaduženi za parkiranje u Beogradu.

Dosta je. Nećete više maltretirati Starograđane. Tokom vikenda skinuli smo sve table koje označavaju tzv. ljubičastu zonu. A kada nema oznaka koje informišu o novom nametu u režiji napredne klike onda ne postoji ni obaveza građana da isti plaćaju. Table, sve sa šrafovima i maticama, istovarili smo ispred gradskih institucija koje pomenuti dvojac brutalno zloupotrebljava, pri čemu treba da naglasimo da niko od nadležnih službi nije imao informacije da smo table uklonili. Oni više ni ne znaju sta se dešava u gradu.

Ovo je samo početak. Demontaža tabli sa oznakama ljubičaste parking-zone početak je demontaže sistema koji zanemaruje interese građana. Od sada, sve odluke koje donosite u gradskom parlamentu čiji rad bojkotuju slobodni odbornici, potpisnici Sporazuma sa narodom, za nas su nevažeće i tražićemo načine da opstruišemo njihovu primenu i tako zaštitimo interese Beograđana. To je naša obaveza prema slobodi koju nam otimate, to je naša obaveza prema demokratiji koju uništavate."

BONUS VIDEO: NASILNIK, BRUTALNI LAŽOV I PROPALITET! Kako se Sergej Trifunović bori sa PROZIVKAMA TVITERAŠA?!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.