BEOGRAĐANI SE ŽALE DA SU POČELE RIGOROZNE KONTROLE PARKINGA: Parking servis im je SADA ODGOVORIO!
Parking mesta u Beogradu je nemoguće naći!, Foto: Beta

EVO ŠTA KAŽU

BEOGRAĐANI SE ŽALE DA SU POČELE RIGOROZNE KONTROLE PARKINGA: Parking servis im je SADA ODGOVORIO!

Beograđani tvrde da je ranije bilo moguće ostaviti automobil na pet minuta, istrčati do pekare ili završiti neki posao "na "brzaka", ali da više toga nema...

Objavljeno:

Sugrađani se sve više žale da su radnici JKP "Parking servis" počeli znatno revnosnije da proveravaju i kažnjavaju one koji se parkiraju u zonama, a koji pritom nisu odmah po ostavljanju vozila platili ovu uslugu, prenose beogradski mediji.

Beograđani tvrde da je ranije bilo moguće ostaviti automobil na pet minuta, istrčati do pekare ili završiti neki posao "na "brzaka", ali da je sada to gotovo nemoguće jer "sve kazne stižu u roku od nekoliko minuta".

- Sve je počelo od 18. februara kada je na snagu stupio novi sistem naplate parkinga, sa novom zonom, ali i dodatnim satom koji je na raspolaganju vozačima - tvrdi sugrađanin.

Plaćanje parking karte je obavezno i tu nema nikakve dileme, ali je novinare "Blica" interesovalo da li su stvarno pojačane kontrole.

- Kontrola i naplata parkiranja u zoniranom području Beograda propisana je Odlukom o javnim parkiralištima, prema kojoj obaveza plaćanja nastaje od momenta zauzeća parking mesta - rekli su za Blic iz ovog javnog komunalnog preduzeća.

BONUS VIDEO:

KURIR NA LICU MESTA! DRŽAVNI VRH STIGAO OVOG JUTRA SA PATRIJARHOM SPC O KOSOVU (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.