ZBOG LINIJE 43 GRAĐANI KOTEŽA KOD PREDSEDNIKA OPŠTINE: Nezadovoljni zbog neredovnosti dolaska autobusa!
Kako iz UG Kotež navode reakcija predsednika je bila izuzetno prijateljska i sa puno odlučnosti da se problem reši., Foto: Dragana Udovičić

nezadovoljni građani

ZBOG LINIJE 43 GRAĐANI KOTEŽA KOD PREDSEDNIKA OPŠTINE: Nezadovoljni zbog neredovnosti dolaska autobusa!

Na sastanku je pokazana sva dosadašnja dokumentacija, sve beleške kašnjenja autobusa na liniji 43, kao i odgovor direkcije za javni prevoz, gde se lopta prebacuje na predsednika Opštine

Objavljeno:

Udruženje građana Koteža se ovog puta posvetilo rešavanju zaista velikog problema svih meštana Koteža, koji koriste javni gradski prevoz. Nije lako organizovati se i stići na vreme, kada je dolazak autobusa 43 na vreme neizvesan.

Članovi UG Kotež prikupili su dosadašnju dokumentaciju, kao i detaljnu analizu stanja oko neredovnosti linije br. 43. i otišli pravo kod predsednika Opštine, kako nadležni već nisu imali sluha za njih.

Na sastanku je pokazana sva dosadašnja dokumentacija, sve beleške kašnjenja autobusa na liniji 43, kao i odgovor direkcije za javni prevoz, gde se lopta prebacuje na predsednika Opštine.

Kako iz UG Kotež navode reakcija predsednika je bila izuzetno prijateljska i sa puno odlučnosti da se problem reši.

Iako on nije odgovoran, već direkcija za javni prevoz, on je sa svoje mail adrese odmah svu prikupljenu dokumentaciju građana prosledio gradskim čelnicima. Pored toga odmah je pozvao i direkciju za javni prevoz i zatražio sastanak gde će pored njega biti prisutni i članovi UGK i dati svoje predloge.

Kako navode iz Udruženja, predsednik Opštine je obećao da će lično doći na protest kao protestant i da će rado medijima davati izjave u njihovu korist ako se ova situacija ne reši.

Sada jedino ostaje da se sačeka pomenuti sastanak i vidi šta će biti dalje. Nadamo se da će se ovo završiti u korist građana Koteža i svih ostalih građana leve obale.

BONUS VIDEO:

JE** LALATE: Ludnica u svlačionici Radničkog posle pobede nad Partizanom! Evo šta su Nišlije pevale treneru (KURIR TV)

(Espreso.co.rs / Lobi.info.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.