DIVLJAČKA PLJAČKA U CENTRU GRADA! Relju ISPREBIJALI na MRTVO, a kad je pomislio da je GOTOVO, vratili su se...
Relja Barać, diplomirani novinar brutalno je pretučen i opljačkan u subotu uveče u Novom Sadu, kada su ga napala dvojica nepoznatih mladića. I sve se to dogodilo na 2 minuta hoda od centra grada, svedoči on!, Foto: Printscreen / Instagram

neverovatno

DIVLJAČKA PLJAČKA U CENTRU GRADA! Relju ISPREBIJALI na MRTVO, a kad je pomislio da je GOTOVO, vratili su se...

Svedoči da su hteli da mu skinu odeću, i da je u tom previranju dobio dodatne udarce

Objavljeno:

Relja Barać, diplomirani novinar brutalno je pretučen i opljačkan u subotu uveče u Novom Sadu, kada su ga napala dvojica nepoznatih mladića. I sve se to dogodilo na 2 minuta hoda od centra grada, svedoči on.

Na uglu ulica Stražilovske i Miroslava Antića dvojica nepoznatnih mladića između tri i četiri ujutro, napala su ga sa leđa, srušila i uzela mu novac, dokumenta i mobilni telefon. No nakon krađe, krenuli su još da se iživljavaju na njemu, i uputili mu oko 15 udaraca nogom u glavu i da sam ne zna kako nije prošao sa težim telesnim povredama, jer je u jednom momentu pomislio da gotovo, da će ga ubiti.

- Vraćao sam se se iz izlaska, na semaforu mi je prišao momak sa leđa i krenuo da me davi. Prvo sam pomislio da je šala, ali onda sam čuo naredbu: "daj pare". Pokušao sam da sklonim tu osobu sa sebe i zajedno smo pali u žbunje, prišao je drugi mladić i iz sve snage me udario nogom u glavu. Već posle prvog udarca ostao sam bez telefona, dokumenata i novca, ali se iživljavanje nastavilo bar još nekoliko minuta - priča Barać.

Svedoči da su hteli da mu skinu odeću, i da je u tom previranju dobio dodatne udarce.

Sve vreme su mu pretili, vređali ga, i imali su nameru da se okoriste i sa kartice za bankomat, koju im nije dao uz objašnjenje da na njoj nema više novca.

Dunavom još šibaju vetrovi.mp3

A post shared by Relja Barać (@reglija) on

Ovaj nesrećni mladić nakon što je diplomirao novinarstvo, zaposlio se kao dostavljač brze hrane a volontira i u sportskim reprezentacijama Srbije.

Napadači su hteli da mu skinu odeću, u tom previranju dobio je još desetak udaraca u glavu. Sve vreme su mu pretili i psovali, insistirali su da mu uzmu i karticu za bankomat iako je vikao da više nema para.

Iako je u jednom trenutku pomislio da je kraj i da su napadači pobegli, oni su se vratili i uputili mu nove udarce, i to u glavu.

- Mislio sam da će me ubiti. Samo sam razmišljao da ostanem budan, da ne padnem u nesvest, tu je mrak, ko zna kada bi me našli - kaže Barać koji je nakon napada uspeo da ode do policije. Iako nema prelome, sada je u modricama, natečenog lica, u bolovima. Ipak, srećan je što nije prošao sa gorim posledicama.

Nije mu jasno zašto su nastavili da ga tuku kad su već uzeli novac, i pita se da li je cena života postala 150 evra.

Pita se i da li je neko video šta se desilo te noći, pa ako tada nije smeo da se umeša, značila bi mu pomoć da se napadači prepoznaju i pronađu.

BONUS VIDEO:

BLOKADA NA DORĆOLU: Policija pokušala da zapleni CarGo vozilo, kolege nisu dale, opkolili inspektorov automobil! (KURIR TV) 3

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.