GUST DIM KULJA NA ČUKARIČKOJ PADINI: Otkriven i pravi RAZLOG haosa koji je zabrinuo GRAĐANE! (VIDEO)
Kako je zabeležio jedan od korisnika društvene mreže Tviter, dim se širio i prometnom gradskom saobraćajnicom i dodatno usporio saobraćaj, pored toga što je otežao disanje svim prisutnima!, Foto: Printscreen / Twiter

strašno

GUST DIM KULJA NA ČUKARIČKOJ PADINI: Otkriven i pravi RAZLOG haosa koji je zabrinuo GRAĐANE! (VIDEO)

Kako je zabeležio jedan od korisnika društvene mreže Tviter, dim se širio i prometnom gradskom saobraćajnicom i dodatno usporio saobraćaj, pored toga što je otežao disanje svim prisutnima

Objavljeno:

Visok, crn, gusti dim koji se danas nadvio nad Čukaričkom padinom uplašio je stanovnike ovog beogradskog naselja, ali i prolaznike koji nisu bili sigrurni odakle dim i neprijatan miris dolaze, kao i o kakvoj vrsti zagađenja je reč.

Kako je zabeležio jedan od korisnika društvene mreže Tviter, dim se širio i prometnom gradskom saobraćajnicom i dodatno usporio saobraćaj, pored toga što je otežao disanje svim prisutnima.

Autor videa na kome se vidi širenje dima tvrdi da je u pitanju spaljivanje sekundarnih sirovina poput kablova, guma i plastike.

Zabrinuti građani korisnici ove društvene mreže iskazali su svoju bojazan od zagađenja sa kojim se stanovnici glavnog grada sve više susreću tokom poslednjih dana, prenosi Blic.

Ovo, međutim, nije novost za stanovnike Čukaričke padine koji se godinama unazad bore protiv zagađenja vazduha, te spaljivanja sekundarnih sirovina koje se odvija u obližnjem nehigijenskom naselju.

Organizovali su proteste, dobijali mnogobrojna obećanja od opštinskih vlasti, ali ništa nije rešeno.

BONUS VIDEO:

BATA MIRKOVIĆ SKRHAN BOLOM: Muž Sanele Šaulić stigao u kuću tasta koga je voleo kao oca! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.