PRVO SU REKLI DA BASTAĆ LAŽE KAO KER! Nakon REAKCIJE  iz opštine STARI GRAD, parking servis PROMENIO ODLUKU!
Marko Bastać, Foto: Fonet

saopštenje!

PRVO SU REKLI DA BASTAĆ LAŽE KAO KER! Nakon REAKCIJE iz opštine STARI GRAD, parking servis PROMENIO ODLUKU!

U petak je građanima od JКP Parking servis stigla poruka u kojoj piše da ne mogu da koriste novu zonu!

Objavljeno: 21:18h

Nakon što je predsednik opštine Stari grad Marko Bastać izjavio da novim zoniranjem parking mesta u centru grada gradska vlast maltretira Starograđane, na šta je direktor “Parking servisa” reagovao rečima da “Bastać laže kao pas”, promenjena je prvobitna odluka o mogućnosti parkiranja u ljubičastoj zoni.

Prepiska
Prepiska foto: preentscreen

Građani koji žive u ulicama koje su obuhvaćene i koje se graniče sa novom parking zonom primili su danas u 16.32h sms poruku u kojoj po prvi put dobijaju informaciju da ipak mogu da koriste novu zonu za parkiranje svojih vozila.

U petak je građanima od JКPParking servis” stigla poruka u kojoj piše da ne mogu da koriste novu zonu, koja je juče otvorena, da bi danas, nakon Bastaćeve reakcije, promenili ploču.

“Drago mi je da su gradske službe reagovale na naš apel da se stanarima starog gradskog jezgra omogući da svoja vozila parkiraju u blizini zgrada u kojima žive. Ovo je velika pobeda građana Starog grada, jer su uticali na promenu sramne odluke čelnika gradskog preduzeća ”, kaže Marko Bastać.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.